Premiul scaunul meu

Scaunul MYchair sculptural de la Walter Knoll a câștigat premiul Red Dot Design Awards 2009 și a fost votat "Best of the Best" la categoria design de produs. – "design de produs" ).

O companie germană

Planificatorul principal

Una dintre sarcinile modelului este de a sublinia personalitatea proprietarului său. Ceea ce explică, probabil, numele scaunului meu.. "fotoliul meu".


Designul geometric al fotoliului lui Walter Knoll poate fi "adus la viață" prin intermediul unei tapițerii strălucitoare. Corpul fotoliului MYchair este fabricat din spumă poliuretanică formată la rece, ceea ce face ca elementele să arate ca un întreg, iar spătarul "curge" ușor în scaun. Un detaliu neobișnuit este reprezentat de marginile "tăiate" ale caroseriei, care sunt tapițate suplimentar în culori contrastante. Picioarele din oțel cromat lustruit reflectă liniile scaunului și ale spătarului.


Imaginea de pe site a fost folosită în acest articol


Citește mai mult  Piele de mobilier: de la piele la tapițerie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: