Standuri TV: clasificare

Există trei grupuri de bază de mobilier home cinema: suporturi pentru ecran și accesorii, suporturi dedicate pentru difuzoare și ( casete video, CD-uri și DVD-uri ). Fiecare tip are propriile cerințe.

Stand pentru echipament E ca un cui într-un tablou. A vorbi despre importanța sa în afara contextului tehnologic este lipsit de sens. Așadar, trebuie să vă amintiți întotdeauna că sarcina sa principală nu este de a împiedica funcționarea corectă a echipamentelor audio și video.În opinia mea, există două cerințe de bază pe care aceste accesorii trebuie să le îndeplinească: în primul rând, capacitatea de a ascunde toate firele de conectare între elementele sistemului de difuzoare și, în al doilea rând, de a asigura rigiditatea montajului. Prea mult decor are adesea un efect negativ asupra reproducerii sunetului. Dacă ar fi să aleg un stand pentru mine, aș prefera produsele companiei olandeze VOGEL. Clienții mei sunt "gurmanzi tehnici" – ei îmi împărtășesc opinia. Dacă clientul cumpără un simplu televizor, fără a aprofunda subiectul sunetului, orice suport este suficient. Aici puteți apela la orice producător, pornind de la particularitățile soluției stilistice ale interiorului dumneavoastră.

Un stand de echipamente este ca un cui pentru un tablou. A vorbi despre importanța sa în afara contextului tehnic este inutil. Prin urmare, rețineți întotdeauna că sarcina sa principală nu este de a împiedica funcționarea corectă a echipamentelor audio și video.În opinia mea, există două cerințe de bază pe care aceste accesorii trebuie să le îndeplinească: prima este capacitatea de a ascunde toate firele de conectare între elementele sistemului de difuzoare și a doua este rigiditatea dispozitivului de fixare. Decorarea exagerată are adesea un impact negativ asupra transmiterii sunetului. Dacă ar fi să aleg un stand pentru mine, aș prefera produsele producătorului olandez VOGEL. Clienții mei care sunt "gurmanzi tehnici" sunt de acord cu mine. În cazul în care clientul cumpără un simplu televizor și nu aprofundează subiectul sunetului, atunci orice stand este suficient. Aici puteți apela la orice producător, pe baza soluției stilistice a interiorului.

Ascundeți

În cazul în care televizorul este în picioare

Un suport de ecran Stand TV ( altfel "rack" ) poate fi deschis sau închis. Primul este o bibliotecă cu unul sau două rafturi. Multe dintre modelele cu capăt deschis nu au panouri laterale.. Ei "stau" pe suporți poziționați în colțurile structurii.

Un stand închis este mai mult ca un dulap complet de perete lateral și din spate; rafturile pentru DVD player sau video recorder sunt ascunse de uși.. cu balamale sau glisante. Este grozav dacă blatul mesei, sau întreaga structură, se poate roti.. Vă permite să montați ecranul într-o poziție confortabilă pentru privitor.

Există o serie de cerințe pentru acest tip de mobilier. Acestea trebuie să fie durabile – Rezistent și de lungă durată, bine ventilat, cu canale pentru cabluri.

Aranjamentul tradițional este vertical: ecran, dedesubt pe un raft alte echipamente. Cu cât apreciați mai mult tehnologia, cu atât mai mult vă doriți ca suportul dvs. de televizor să arate bine pentru dvs. Nu toate acestea pot susține atât ecranul, cât și receptorul, deoarece echipamentele scumpe au o greutate considerabilă. Prin urmare, în plus față de standurile combinate, sunt disponibile standuri specializate pentru echipamentele asociate

Atunci când ecranul este suspendat

Rack acustic ( un suport pentru boxe este alegerea potrivită pentru orice ocazie. Suport pentru difuzoare ) de obicei proiectat pentru instalarea unui singur difuzor. Nu se recomandă instalarea difuzoarelor și a cititoarelor pe un stand comun Vibrațiile reduc calitatea aparatelor. Suporturile pentru boxe sunt concepute pentru boxele de tip raft ( cele de podea nu au nevoie de un suport ). Tuburile cubice sau dreptunghiulare sunt folosite pentru a construi pereții. În interiorul suportului pentru boxe se află firele.

Citește mai mult  Cele mai bune mărci franceze: sfaturi și ponturi

Cu cât greutatea suportului este mai mare, cu atât acesta absoarbe mai bine vibrațiile și este mai stabil în cazul unui șoc accidental. Unele modele sunt umplute cu nisip sau alice pentru a crește greutatea. Un avantaj distinct al suporturilor pentru boxe este că pot fi amplasate în mod optim în jurul camerei: pot fi plasate oriunde.

Accesorii

Pentru CD, DVD, VHS Producătorii fac mobilier special cu suporturi miniaturale pentru fante sau secțiuni de mărimea unei cutii pentru un anumit mediu. Scopul principal al acestor articole – Asigurați depozitarea organizată și accesul la fiecare disc sau casetă în parte ( coloanele lor sunt întotdeauna vizibile în mod clar ).

Trei tipuri de modele sunt cele mai comune: suporturi, rafturi de perete și rafturi suspendate. Discurile pot fi, de asemenea, găzduite într-un sistem de mobilier modular cu rafturi potrivite sau într-un sertar al unei comode. Se face o distincție între modelele combinate ( puteți stoca CD-uri și DVD-uri de dimensiuni diferite ) sau le puteți monta concepute pentru a se potrivi cu o anumită dimensiune a suportului digital. Producătorii încearcă să înveselească monotonia "cutiilor la rând": dacă doriți, puteți cumpăra un raft de tablouri cu ramă barocă, o copie redusă a Empire State Building din Londra și chiar un ecran moale cu buzunare cu fante pentru CD-uri.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: