Prima canapea de la Smart Balls

Brandul Românesc Smart Balls și-a extins gama de mobilier fără rame. Fotoliile și pufurile-sacuri sunt completate de o nouă canapea.

Tânărul brand Smart Balls este specializat în fotolii, pufuri și scaune modulare pentru copii. Și odată cu apariția primului în gama de canapea fără ramă de brand, a devenit posibilă asamblarea unui întreg set, umplut cu bile de polistiren.

Noua linie se deschide cu canapeaua transformatoare Solera, proiectată de

Citește mai mult  Blat de lucru pentru 5,000. și pentru 50 de tone. Care este diferența?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: