Prima colecție de mobilier cu adevărat tapițat de la Horm

Prima colecție de mobilier foarte moale de la Horm.

Milos- Noua gamă de canapele și fotolii de la Horm. Pentru brandul italian specializat în lemn și toate derivatele sale, acesta este un fel de debut. Mobilierul tapițat Milos are doar un cadru din lemn ascuns. Un corp format din perne confortabile, complet tapițat în mobilier detașabil. Personalizați o canapea sau un fotoliu cu materiale textile: puteți alege între 240 de variante și nuanțe de culori.
O colecție dezvoltată în colaborare cu Orizzonti, renumit pentru canapelele și paturile sale.

Consultați celelalte colecții Horm.

Citește mai mult  Scaun înalt pentru copii realizat din rame de tablouri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: