Profil nordic

Minimalism scandinav și echilibru subtil. Mese noi de la Muuto.

Urmând tendința de slăbire și rafinament, TAF a creat o masă 70/70 pentru Muuto. 70×70 cm reprezintă exact parametrii unui cadru de picior pătrat. Un blat de masă din placaj se sprijină pe ele. Acoperire – linoleum sau laminat. Culori – Negru, alb, gri, verde deschis. Simplitatea vizuală a formelor este compensată de detaliile de accent. Profilul de picior bizotat "schimbă grosime în funcție de unghiul de vizualizare. Blatul de masă pune în evidență straturile de lemn de pe tăietura. Masă care servește ca masă de luat masa sau masă de scris.

Vezi alte modele de la Muuto.

Citește mai mult  24 de canapele cu trei locuri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Diana

    Ce înseamnă exact „profil nordic”? Este vorba despre o descriere a aspectului fizic al unei persoane? Sau poate se referă la obiceiurile și cultura nordică? Mă interesează să aflu mai multe detalii pentru a putea răspunde adecvat la întrebarea dumneavoastră.

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: