Punctul culminant al bucătăriilor moderne: un scaun

Scaunele sunt un element important al oricărui interior de bucătărie. Ele ne aduc împreună la mesele de familie, la petreceri de ceai și la întâlniri sociale. O piesă de mobilier poate fi, de asemenea, o piesă de accent decorativ care să atragă atenția. Cum de a face scaune în decorațiuni pentru camera de zi?

Atunci când alegeți scaune pentru bucătărie, fiecare are cerințe diferite. Pentru unii, este important ca modelul să fie practic și confortabil. Pentru ceilalți Deci se potrivește bine cu restul camerei. Evident, scaunele de bucătărie mici și ieftine ar arăta total nepotrivit într-o cameră mare și viceversa. Ce trebuie să urmăriți atunci când cumpărați scaune, astfel încât acestea să vă pună în evidență bucătăria dvs?

1. Forme uniforme. Să presupunem că mobilierul de bucătărie este caracterizat de linii fluide care nu trebuie "întrerupte". În acest caz, alegerea va cădea probabil pe scaunele cu un contur moale și scaune învelitoare, care curg fără probleme în cotiere. Exemplul perfect este scaunul Knoll în formă de floare Tulip.

2. Jocul cu contrastele. Dacă vrei ca zona de luat masa să iasă în evidență din formele rotunjite ale bucătăriei tale, îți sugerăm să cauți scaune cu caracteristici mai nervoase. Scaunul One de la Magis și modelul Vegetal de la Vitra sunt exemple excelente.

 • Un ( scaun de stivuire ) de la fabrica Magis
 • La Marie de Kartell
 • Scaunul TheHeel din fabrica Moroso
 • Scaun vegetal de la fabrica Vitra

Un ( scaun de stivuire ) de la fabrica Magis.

3. Motive naturale. Iubitorii de "toate lucrurile naturale" vor fi apreciate modelele din lemn la care se adaugă răchita naturală sau artificială. Există o mulțime de exemple pe piață, atât din cele mai populare tipuri de lemn, cât și din esențe exotice de lemn de esență tare. Vă sfătuim să acordați atenție faimosului scaun CH_24 de Carl Hansen& Fiul.

Citește mai mult  Mărci care produc colecții de designer pentru femei

4. Un scaun ca simbol al designului. Urmăriți tendințele globale și succesele din industria mobilei? Apoi, bucătăria dvs. nu va fi cu siguranță în măsură să facă fără piese de mobilier emblematice. Scaunele de designer rămân în vârful popularității dincolo de timp și de modă, deși nu sunt ieftine. Exemplul perfect de "bun gust" Incomparabilele modele Eames și legendarul scaun Panton.

 • Scaunul lateral Eames din plastic de la fabrica Vitra
 • Scaunul Panton de la fabrica Vitra
 • Scaun 68 de la fabrica Artek
 • Scaunul Victoria Ghost de la fabrica Kartell

Scaun lateral din plastic Eames din fabrica Vitra.

5. Continuitatea ideilor. Unii designeri sau branduri nu se culcă pe lauri după ce lansează un produs în producție de masă. An de an, ei își perfecționează creațiile, schimbând designul, adăugând noi finisaje și elemente decorative. Odată ce ați cumpărat un scaun sau două de la aceeași companie, le puteți completa cu alte scaune similare în timp. Și toate acestea funcționează împreună în același ansamblu elegant. Unul dintre aceste veșnice este Louis Ghost de la Kartell.

6. Un scaun ca o reflecție a proprietarului. În gama largă de mobilier de ședere de astăzi, este ușor să găsești un scaun care să se potrivească personalității sau spiritului tău. Sexul delicat va dori produse cu volane textile și broderii bogate, fanii exotismului vor dori exemplare cu imprimeuri din piele de animale sălbatice, iar adepții muzicii rock vor aprecia modelele cu cranii, cum ar fi pe scaunele de la Acrila.

Nu vă fie teamă să cumpărați scaune tapițate pentru bucătăria dumneavoastră. Finisaje moderne care nu se tem de murdărie.

 • Scaunul Papyrus de la fabrica Kartell
 • Scaunul Lets Rock nroll de la fabrica Acrila
 • Scaunul Julia de la fabrica Domingo Salotti
 • Scaunul Madame de la fabrica Kartell

Scaun Papyrus din fabrica Kartell.

Vă reamintim în final că fiecare scaun trebuie încercat te. Pentru că, indiferent cât de designer, la modă sau scump, un scaun devine parte integrantă a bucătăriei dvs. numai dacă este confortabil. Ce trebuie să faceți dacă este dificil să cumpărați scaune de bucătărie care să fie la fel de confortabile pentru toți membrii familiei? Fiți creativi.. Lasă "diversele" Scaunele din jurul mesei sunt un punct de atracție al zonei de luat masa!

Citește mai mult  Mobilier din tuburi îndoite

Alegerea scaunelor

Scaun de calculator 5029-30220 din colecția Grandover de Hooker Furniture Scaun Margot XL B din colecția Margot de Cattelan italia Scaun de bar Milano 6317 din colecția Moderno de Tonin casa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: