Reacție în lanț

În timp ce marca italiană Slide este cunoscută în primul rând pentru corpurile sale de iluminat, nu trebuie să uităm că marca produce și mobilier – și încă unul foarte original. Un bun exemplu în acest sens este noul scaun de grădină prezentat în cadrul Săptămânii Designului de la Milano.

Una dintre noutățile aduse gamei Slide la Salone del Mobile 2011 a fost scaunul Doublix. Punctul culminant al modelului este reprezentat de cotierele multidirecționale neobișnuite în formă de L. Acestea permit ca mai multe scaune să fie conectate într-un lanț, a cărui lungime va depinde doar de numărul de scaune.

Proiectat atât pentru utilizare în exterior, cât și în interior ( inclusiv în sectorul contractual ). Rezistent la intemperii datorită metodei de fabricație: scaunul este fabricat din polietilenă prin metoda nodului rotativ. Există opt culori diferite din care puteți alege. Proiectat de studioul Stirum Design.

Explorați toate piesele lui Slide.

Citește mai mult  Amenajări interioare pe măsură: personalizate
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: