Cum de a alege un piept spațios de sertare pentru bani rezonabili

Odată ce ați decis dimensiunea și designul, nu trebuie să uitați detaliile funcționale importante: șine de înaltă calitate, sertare solide, mânere rezistente. Vorbiți despre elementele structurale ale unui piept de sertare care sunt importante pentru a căuta atunci când cumpărați.

La ce să te uiți când alegi o comodă

Design original. O comodă obișnuită poate fi extraordinară! De exemplu, există modele de insule care se deschid pe două, trei sau chiar pe toate cele patru laturi. Există, de asemenea, dulapuri side-by-side, care pot fi combinate cu alte piese de mobilier.

În imagine: Dulap de împins și depozitat realizat de Droog.

Lățimea blatului De obicei, acest lucru este dictat de spațiul disponibil în cameră.

Adâncime În funcție de cât de spațios doriți să aveți pieptul.

Înălțime De obicei, este reglată pe înălțime, astfel încât sertarul superior să nu trebuiască să se sprijine sau să fie tras afară.

Detalii importante. Unele dintre aceste sertare au picioare reglabile – ideal dacă podeaua dvs. nu este suficient de plată. Atunci când cumpărați, merită să verificați dacă există o adâncitură în partea de jos a sertarului din spate. Dacă nu este, nu-l puteți împinge împotriva peretelui.

Citește mai mult  Roberto Snaidero la i Saloni 2015

Configurație. Sertarele și cuferele sunt disponibile în diferite configurații, în funcție de utilizarea lor. Modelul flexibil combină atât rafturile închise, cât și sertarele extensibile.

Pentru un plus de stabilitate și pentru a compensa cele mai mici denivelări ale podelei, cumpărați o comodă cu picioare reglabile în înălțime. Exemple de astfel de comode în galeria noastră foto

  • Dulap-comodă Eon de Giorgetti
  • Comoda Collezione Neos de Feg
  • Comoda Atena de la fabrica Tisettanta
  • Dulap-cabinet 7024 de Phillipp Selva Home

Comoda cu dulap Eon de Giorgetti

Ce nuanțe determină calitatea unui sertar?

1. Mânere. Mânerele mici de pe sertarele mari se strică rapid. Soluția optimă Cavități pentru degete sau mânere de tragere. Există, de asemenea, sertare ușoare, dar acestea nu sunt cea mai sigură opțiune dacă aveți copii mici.

2. Baza. Baza ideală a sertarului ar trebui să fie din placaj și întărită. Baza este realizată din carton turnat sertarele nu sunt cea mai bună alegere, ele se pot desprinde sub greutatea hainelor.

3. Opriri, închizători de uși și tampoane. Pentru a împiedica sertarele să alunece complet și să cadă pe podea atunci când sunt complet deschise. Modelele mai scumpe au diferite tipuri de închizători de uși și amortizoare pentru a face ca sertarele să funcționeze fără probleme și în mod fiabil. Există două tipuri de comode care pot fi deschise printr-o singură apăsare de buton, acest mecanism fiind cunoscut sub numele de "click" sau "push-pull, Acest lucru face ca sertarele și cuferele să fie mai scumpe.

Comodele în stil modern sunt adesea realizate fără mânere. sertarele pot fi deschise prin simpla apăsare ușoară a panoului frontal.

  • Calligaris CS/6031 Dulapuri pentru dulapuri Parola.
  • Comodă Diva de Napol.
  • Comodă Mornasco de Riva 1920.
  • Cabinet de teze Teza de Tisettanta.
Citește mai mult  Rafturi: Stiluri, materiale

4. Alergători. Patine rezistente din oțel inoxidabil. Sertarele lăcuite sunt mai puțin sigure, deoarece lacul se poate desprinde în timp.

Sertarele unei comode de mare rezistență trebuie să aibă șine din oțel de înaltă calitate cu rulmenți cu bile.

În imagine: Bufetul Cubus Pure / Comoda Cubus Pure din fabrica Team 7.

  • Cilindri. Cea mai ieftină versiune. Cu toate acestea, aceste șine nu sunt proiectate pentru sarcini grele ( volumul maxim- sertare care au o lățime de 45-50 cm și o înălțime de 15 cm ). Acest mecanism vă permite, de asemenea, să extindeți sertarele la doar 2/3 din volumul lor, ceea ce nu este foarte practic.
  • Șine cu rulmenți cu bile. cele mai scumpe și de mai bună calitate, permit extensia completă a sertarului și pot rezista la sarcini mari. O alegere excelentă pentru saltelele grele.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: