Relief Lunar

Mere în cratere, sosuri de astronaut pe masă de la +tongtong studio.

Prăjitură cu lună- Masă cu tavă detașabilă. Scobiturile reliefate de pe blaturile de lucru le conferă un aspect de lună. Cinele de la +tongtong își propun să servească cina în interiorul "craterelor". Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și sunt potrivite pentru diferite tipuri de alimente, de la fructe la sosuri.

la sfârșitul mesei, puteți îndepărta și spăla doar un singur blat, în loc să curățați un munte de farfurii. Designerul John Tong ( John Tong ) a inventat Mooncake pentru un bufet de la Toronto's Design Exchange din Canada. Modelul va intra acum în producție într-o varietate de culori și materiale.

Citește mai mult  8 unități de perete pentru camera de zi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: