Retro în lumea nouă

De la Art Deco la Elvis. Colecții de mobilier nostalgic de la Jonathan Charles la High Point.

În imagine: mobilier din colecția William Yeorward de Jonathan Charles.

Designerul britanic de antichități William Yeoward ( William Yeoward ) a creat o colecție cu același nume pentru Jonathan Charles. William Yeoward Colecția de mobilier interpretarea modelelor clasice. Mesele și fotoliile, dulapurile și consolele în spiritul secolului al XIX-lea sunt realizate din materiale tradiționale: mahon masiv, lemn de stejar și acacia, marmură naturală. Detalii ironice- Un tribut adus modernității.

În imagine: mobilier din colecția William Yeoward de Jonathan Charles.

Epoca Art Deco este reprezentată de Luxe. Mese și măsuțe, canapele și fotolii, oglinzi și console în aur, argint și bronz. Fier forjat și siluete clare un semn al mobilierului din anii 1920 de aur.

În imagine: mobilier din colecția Luxe de Jonathan Charles.

Colecția Detroit Un omagiu adus stilului retro american al anilor 1950. Interioarele mașinilor clasice, interioarele cafenelelor americane și alte detalii de epocă recognoscibile sunt toate citate de Jonathan Charles în mobilierul său artizanal.

Noile colecții ale lui Jonathan Charles vor fi prezentate în cadrul expoziției anuale High Point din SUA. Acesta va avea loc între 19 și 24 octombrie.

Explorați alte colecții de Jonathan Charles.
Citește mai mult  20 de paturi duble de diferite lățimi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: