Roberto Snaidero despre sesiunea de la București a principalei expoziții de design italian

La ce să ne așteptăm de la i Saloni WorldWide București 2016? Va fi mai mare decât spectacolul de anul trecut?? Ce evenimente sunt susceptibile de a fi de interes pentru vizitatori și care va fi punctul culminant?? Roberto Snaidero, președintele Federlegno Arredo Eventi Spa, care organizează evenimentul, explică.

Despre așteptări. Așteptăm multe de la expoziție, deoarece piața Românesc rămâne fidelă mobilierului de calitate pe care îl prezentăm. În pofida sancțiunilor politice, România a rămas în 2015 pe locul 5 în ceea ce privește importurile de produse italiene în general și lider în ceea ce privește importurile de mobilier italian. Conform unei prognoze pozitive, România va continua să importe mobilă italiană în următorii 6 ani. Expoziția din acest an va fi mai mică decât cea din 2015, dar calitatea va fi în continuare de top. Pe lângă piesele clasice de mobilier, vor fi prezente piese din segmentul Luxury.

La scară mare. Așa cum am menționat mai sus, expoziția va fi mai mică, cu 300 de expozanți față de cei 335 de expozanți de anul trecut. Și totuși, va acoperi două pavilioane în întregime la parter, precum și o parte din cel de-al treilea pavilion pentru cursuri de masterclass și proiecții de videoclipuri de la Salone del Mobile din Milano. Problema dimensiunii expoziției nu poate fi explicată decât prin sancțiuni politice. Cumpărătorii ruși care își pot permite produse Made In Italy nu și-au pierdut puterea de cumpărare. A doua dovadă că piața Românesc este încă extrem de interesată de produsele italiene sunt 14.388 de vizitatori înregistrați care au venit la Salone del Mobile.Milano 2016 din România.

Citește mai mult  17 picioare de masă neobișnuite

Despre expoziții. i Saloni WorldWide București 2016 va fi cu siguranță de interes pentru cei care au participat deja la sesiunea de la Milano. La Milano, a fost foarte greu să vezi 2.000 de standuri de expoziție într-o săptămână. Și vor fi 300 de exemplare și mai mult timp pentru a le răsfoi. În plus, companiile expozante de la i Saloni WorldWide București aduc mobilier care este deosebit de popular pe piața Românesc. În plus, va fi o șansă de a vedea munca tinerilor designeri din România, Ucraina și Letonia.

Despre evenimente. Ca de obicei, vom organiza cursuri de masterclass în arhitectură și design. Principalul obiectiv al acestui an este privind arhitectura interioară. 3 dintre cei 11 arhitecți care au participat la târgul de la Milano vor veni la București. O altă filosofie a casei ( "ROOMS. Concepte noi de viață" ) desfășurată în cadrul celei de-a XXI-a Trienale Naționale. În fiecare zi un videoclip de la Salone del Mobile.Milano 2016. Programul sesiunii de la București include, de asemenea, un film realizat de Matteo Garrone despre Made in Italy, proiectat la Milano în cadrul evenimentului "Before Design Classic" ( "Before Design Classic" ).

Despre lucrul principal. Punctul culminant al i Saloni WorldWide București 2016 va fi sesiunea 3 a MADE expo WorldWide, dedicată construcțiilor și arhitecturii de interior.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: