Savio Firmino sărbătorește primirea unui premiu

Hotelul oficial al Muzeului Ermitaj de Stat din Sankt Petersburg, decorat cu mobilier Savio Firmino, a c├ó╚Ötigat premii interna╚Ťionale prestigioase.

26 Ianuarie 2015 Hotelul oficial al Muzeului Ermitaj de Stat a primit dou─â premii deodat─â la International Hotel Awards. Un juriu profesionist a acordat primul premiu la categoria Cel mai bun hotel ( Best Hotel ). Iar al doilea premiu a fost acordat celui mai func╚Ťional site de hotel.

Aceste premii se adaug─â la un alt premiu – Premiul European Property Award, pe care hotelul l-a primit ├«n aceast─â toamn─â pentru interioarele de ├«nalt─â calitate. Hotelul a fost cucerit de mobilierul realizat manual de artizani florentini de la fabrica Savio Firmino. Majoritatea pieselor au fost comandate de Hotelul Oficial al Muzeului Ermitaj.

Cite╚Öte mai mult  Distribu╚Ťie artistic─â
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: