Selectarea materialelor și a mobilierului în proiectul de design: cum se întâmplă

În plus față de imagini frumoase, schițe și decizii de planificare, există o etapă importantă în crearea interiorului – selectarea materialelor și a mobilierului. Să vedem cum se întâmplă în diferite etape ale proiectului de design.

Diferite studiouri și designeri au abordări diferite. Unii fac mai întâi o vizualizare, apoi selectează materialele din imagine. Alții marchează materialele și mobilierul existent înainte de randări. Unii chiar prezintă mostre clientului în etapa de elaborare a termenilor de referință. Unii merg la cumpărături cu clientul, alții îl trimit pe client singur. Opțiunile variază de la un studio la altul și sunt adesea o simbioză a celor menționate mai sus. Nu există o singură cale corectă; toate variantele își au locul lor.

Lucrul la selecția materialelor și a mobilierului are loc în toate etapele de creare a proiectului. Acesta începe în momentul în care se încheie mandatul. În acest articol, vă voi spune cum se întâmplă în studioul nostru și vă voi explica de ce o facem. Luați în considerare fiecare etapă.

Termeni de referință

În timpul sondajului, designerul și designerul de interior ( persoana care selectează produsele și comunică cu furnizorii ) arată clientului diferite opțiuni în direct de la o valiză de materiale preasamblate sau la

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de Design by Tolsh Interiorul unui apartament dintr-un proiect al studioului LBA-INTERIOR Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de Artscor Artscor Design Studios

Citește mai mult  Cum să faci mobilă din crengi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: