Tapițerie: toate textilele de tapițerie

Atunci când se cumpără mobilier tapițat, apare adesea problema alegerii tapițeriei. Ce trebuie să faceți dacă nu vă plac modelele din fabrică? În cazul în care pentru a găsi mai multe materiale de tapițerie originale și cum să le comandați??

Două în unul. Unii țesători, care au început prin a produce țesături pentru tapițeria de mobilă, și-au dezvoltat propriile canapele. Remarcat pentru Donghia, Osborne & Little, Nina Campbell, Designers Guild, Ka International, etc. Forma mobilierului lor este cât se poate de simplă – este doar un fundal pentru textilele sofisticate. De aceea, cataloagele sunt diferite de cele obișnuite: aici nu veți vedea fotografii ale interiorului. Vi se vor arăta doar siluetele canapelelor și fotoliilor și vă veți oferi să retapițați modelul cu orice țesătură din gama fabricii.

În fotografie: fotoliu din fabrica Donghia.

Două tipuri de producători

Fără titlu și tapițerie de designer. Tapițerie tapițerie tapițerie tapițerie alege fie dintr-un catalog de țesături de fabrică de mobilă, fie aplică la colecțiile de tapițerie ale mărcilor de textile. În primul caz, țesătura pentru tapițerie de tapițerie de tapițerie este făcută de un antreprenor puțin cunoscut, deoarece fabrica de mobilier rareori are propria fabrică de țesut. Comanda devine apoi "linie de tapițerie proprie" companii. În al doilea caz, tapițeria de tapițerie este produsă de fabricile de textile, care produc numai țesături pentru decorațiuni interioare. Articole noi de la Leuelli, Kvadrat, Jab, Donghia, etc. La fel de bine prezentate la târgurile de mobilă ca și canapelele de lux, ele au un preț premium. Canapele din țesături similare Alegerea esteților și a adevăraților cunoscători.

Citește mai mult  20 fotolii cu suport pentru picioare

Tapițeria de tapițerie din fabricile de textile specializate arată întotdeauna luminos și memorabil.

Cum diferă ele?

Aspect. Țesăturile de tapițerie oferite de fabricile de textile și țesăturile de tapițerie oferite de producătorii de mobilă au o diferență izbitoare în ceea ce privește aspectul.

Colecțiile de design uimesc prin varietatea texturilor și a modelelor. țesăturile de tapițerie pentru tapițerie au de obicei tapițerie pentru tapițerie pentru tapițerie pentru tapițerie în culori monocrome, neutre, care se vor încadra în stilul "mediu" interior. Numai pentru standurile de expoziție canapelele sunt îmbrăcate în haine strălucitoare, atrăgând clienții la stand. Dar o astfel de "expoziție" Tapițeria este rareori inclusă în cataloagele de materiale majore. Așadar, dacă doriți să cumpărați o țesătură de tapițerie care nu este inclusă în catalogul principal al fabricii, aflați a cui a fost folosită?

Unele fabrici de mobilă de elită colaborează permanent cu case de țesut celebre. Brandul Form Exclusiv, de exemplu, folosește țesături JAB pentru tapițerie, helini este un prieten apropiat al lui Moissonier, Hanz Kaufeld colaborează cu Dedar, iar fabrica Dedon lucrează cu Leuelli. Cu toate acestea, comandarea de produse textile "în afara programului de mobilă" este mai frecventă fabrica le percepe ca pe o performanță specială, pentru care va trebui să plătească bani în plus.

Fabricile de textile și de mobilă renumite cooperează în mod permanent, dar tapițeria din cataloagele altor producători este considerată o comandă specială și este mai scumpă.

Cum să comandați?

Adresă într-un showroom Românesc. Dacă aveți nevoie de o canapea din material textil, care nu se află în catalogul principal al fabricii, puteți cumpăra o țesătură pentru tapițerie separat. Ce trebuie să faceți? Nu trebuie să cumpărați țesătura din Olanda, să o transportați în România și să o trimiteți la fabrica din Italia. Transportul poate fi organizat și în Uniunea Europeană ( este mult mai ieftin ). Totuși, nu vă puteți cumpăra propria țesătură de tapițerie. Producătorii de țesături nu lucrează cu clienții privați. Contactați showroom-ul Românesc unde comandați canapeaua. Acolo veți vedea codul colecției de textile de care aveți nevoie, iar managerul va coordona comanda de la furnizorul de tapițerie direct cu producătorul de mobilă.

Citește mai mult  14 exemple de mobilier din răchită

În showroom-ul de mobilă internă puteți plasa o comandă pentru livrarea țesăturii de tapițerie de țesătură care vă interesează de la producătorul de textile la producătorul de mobilier. Cu toate acestea, multe mărci au o gamă atât de largă de țesături de tapițerie încât nu este nevoie să faceți o comandă specială. Deci, în colecția companiei de Smart Balls ( cm. foto ) include peste 1000 de modele de tapițerie.

Comandă de la o altă fabrică. Uneori, dacă vedeți o țesătură de tapițerie neobișnuită pe o marcă de canapea, puteți comanda o piesă pentru a face un model de la o altă fabrică. Unii producători de mobilă sunt în afaceri de a face textile, și de a vinde tapițerie pe partea laterală. Lexington vinde produse textile sub numele Wawelry. Materialele textile de la Molteni sunt folosite pentru tapițeria unor piese de mobilier de la Selva, iar țesăturile de la COR pot fi folosite pentru a acoperi partea frontală a mobilierului de cabinet de la Interluebke.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: