15 canapele cu tapițerie florală

Doriți să vă amenajați camera de zi în stil englezesc?? – Alege o canapea cu un imprimeu floral! Nu ai cum să dai greș.

Casa unui englez Este o fortăreață și cel mai confortabil loc din lume. Care, apropo, se poate citi foarte bine într-o sufragerie tipic englezească. Caracteristicile evidente ale stilului englezesc includ nuanțele calde în care sunt stilizate interioarele, abundența de lemn și accesoriile etnice- O aluzie la trecutul său colonial și o alegere de mobilier masiv tapițat.

Atributul indispensabil al unei camere de zi în stil clasic este o canapea. Canapele englezești ele sunt întotdeauna ca și cum ar fi biciuite, ca niște nori, modele moi, cu o mulțime de pernuțe decorative. Arată foarte confortabile și sunt ideale pentru petreceri de ceai confortabile în serile lungi și ploioase..

Cadrul canapelelor în stil englezesc este, de obicei, ascuns, fundurile sunt împodobite cu franjuri, iar picioarele pot fi ascunse sub fustă. Preferată în mod special de englezi.. Imprimeurile florale sunt adesea folosite pentru a decora canapelele. ( de la pestriț la neutru ) sau chiar culoarea variază, în funcție de capriciile modei ( azi e la modă cu flori sălbatice, mâine cu Trandafiri mari ). Dar tema florală este atemporală.

Vrei să aduci un aer englezesc în sufrageria ta? Alegeți canapele cu imprimeuri florale.. Nu veți fi dezamăgiți.

Citește mai mult  Panică la Opera din Paris
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: