Toamnă confortabilă cu i4 Mariani

Producătorul i4 Mariani, un cunoscut producător de mobilier tapițat pentru casă, birou și sectorul contract, a prezentat în octombrie două canapele noi.

Compania italiană i4 Mariani a lansat noi produse în octombrie 2010 – două canapele proiectate de celebrul designer Mauro Lipparini ( Mauro Lipparini );. Formele moi și colțurile rotunjite ale canapelelor i4 Mariani sunt menite să amintească funcția principală a acestor piese de mobilier – dispus la confort și relaxare. Cadrele ambelor modele sunt realizate din lemn de plop, uscat natural timp de trei ani. Căptușeală de pernă pe scaun FPU fără freon, iar pernele spătarului.. pană.

Tapițerie Glacè Pixel Rose este o colecție de mobilier și covoare creată de designerul Carolin Fieber în categoria piele de lux mândria fabricii de trei generații ( un tratament special crește semnificativ longevitatea materialului ). Disponibil în 36 de soiuri și culori diferite. Canapeaua Klub poate fi tapițată în piele sau material textil.. puteți alege din 215 variante.

Citește mai mult  10 Sfaturi pentru amplasarea dulapului
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: