Un birou pentru munca în picioare

Este bine cunoscut faptul că stilul nostru de viață sedentar este cauza multor afecțiuni. Ce ar trebui să facă funcționarii care trebuie să petreacă 8 ore de lucru la calculator? Îi putem sfătui să lucreze în picioare!

De ce mulți oameni au dureri de spate atât de des?? Un studiu realizat în 1997 în Germania a fost clar: principala cauză a multor probleme ale coloanei vertebrale este stilul de viață sedentar. Pentru că, dacă stăm să ne gândim bine, oamenii rareori se ridică de pe scaun: lucrează în poziție așezată, iau prânzul în poziție așezată, petrec timp în fața televizorului sau a computerului, în mașină sau în mijloacele de transport în comun..

De aceea, în Germania este obligatoriu și legal să se doteze birourile cu birouri, nu doar pentru lucrul în șezut, ci și pentru lucrul în picioare. Trebuie să fie cel puțin 20% din ei în fiecare birou. Nu este surprinzător faptul că firma germană Walter Knoll a dezvoltat biroul versatil Exec-V, care vă permite să vă schimbați postura pe parcursul zilei.. Fie că lucrăm sedentar sau în picioare. Toate mulțumită blatului de lucru reglabil pe înălțime. Un mod sănătos de a schimba pozițiile: stimulează sistemul circulator și este important pentru ca creierul să lucreze eficient și să se simtă bine.

Exec-V este, de asemenea, ideal pentru persoanele ocupate, care fac totul pe fugă și "nu au nici măcar un minut pentru a sta jos". Negocierile vor fi mult mai rapide dacă se desfășoară în picioare, mai degrabă decât în fotolii confortabile și relaxante. De altfel, biroul înlocuiește barul la funcțiile corporatiste de la birou.

Citește mai mult  25 blaturi de masă din piatră


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: