Varietatea de forme de la Cattelan Italia

Producătorul de mobilier și corpuri de iluminat Cattelan Italia s-a concentrat în acest an pe forme neobișnuite. Un exemplu de produse noi prezentate la Salone del Mobile 2011 din Milano.

Cattelan Italia a adus o serie întreagă de obiecte la Săptămâna Designului de la Milano, printre care un original cuier suspendat pe perete și o masă de sufragerie.

Paltoniera Ambrogio Lucrarea designerului Roberto Pravato ( Roberto Pravato ). Modelul are forma unui disc dințat rotativ cu marginile îndoite în sus. Umerașele fac posibilă agățarea hainelor sau utilizarea produsului ca suport pentru prosoape. Materialul este oțelul, colorat în grafit sau alb mat.

Masa de luat masa Valentino renovată O noutate de la designerul Emanuele Zenere ( Emanuele Zenere ). Pentru Salone del Mobile 2011, acesta a primit un nou cabinet. Dacă piciorul "căpușei" a fost o "căpușă" Noul corp de perete a fost confecționat din lemn masiv, iar cilindrul care îl susține – un cuier cu gât de șarpe – și balamaua care îl susține au primit o nouă pătură Noua bază poate fi acum realizată din marmură albă de Carrara, în timp ce cilindrul poate fi din oțel. Suprafața de masă în ambele versiuni este realizată din sticlă transparentă.

Legături conexe:
Descoperă alte piese de la Cattelan Italia.
Vedeți toate noutățile de la Salone del Mobile 2011.
Citește mai mult  Premiera de la București a filmului Mekran
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Gabriela

    Ce fel de forme găsim la Cattelan Italia? Există forme clasice sau moderne? Sunt disponibile forme personalizate? Îmi puteți oferi mai multe informații despre varietatea de forme pe care o oferiți?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: