Frank Kn├╝sting despre mobilierul german ╚Öi responsabilitatea fa╚Ť─â de client

Pentru H├╝lsta, cum arat─â adev─âratul lux? Ce tehnologie este acum greu de eliminat? Frank Kn├╝sting, director de export pentru Europa de Est la H├╝lsta, vorbe╚Öte despre caracteristicile speciale ale produc╚Ťiei de mobilier H├╝lsta ╚Öi despre provoc─ârile companiei.

Despre responsabilitate. S-au schimbat multe de la ├«nfiin╚Ťarea companiei noastre ├«n 1940, dar un lucru nu s-a schimbat cerin╚Ťe de calitate. Producem mobilier pentru ├«ntreaga lume, care ├«ndepline╚Öte cele mai ├«nalte cerin╚Ťe de calitate. Numai mobilierul care a trecut testul nostru riguros este autorizat s─â fie fabricat sub marca H├╝lsta ╚Öi acum! de H├╝lsta. Clien╚Ťii no╚Ötri merit─â cea mai bun─â calitate. Misiunea noastr─â.. pentru a v─â oferi o ambian╚Ť─â confortabil─â, confortabil─â ╚Öi inspirat─â. Pentru noi nu exist─â compromisuri ├«n acest sens.

Ce ├«l face unic?. Un sortiment larg ╚Öi variat, calitate ├«nalt─â, durabilitate, individualitate, func╚Ťionalitate, compatibilitate ecologic─â ╚Öi siguran╚Ť─â pentru om ╚Öi mediu – Acesta este lucrul care face ca mobilierul H├╝lsta s─â fie unic.

Despre testarea riguroas─â. Niciun alt produc─âtor nu realizeaz─â astfel de mobilier la scar─â industrial─â. H├╝lsta efectueaz─â o gam─â larg─â de teste pe mobilier ├«n toate p─âr╚Ťile lumii – umiditate ridicat─â, temperaturi sc─âzute ╚Öi ridicate ╚Öi schimb─ârile bru╚Öte ale acestora ├«n camere climatice speciale etc.. Pentru siguran╚Ťa dumneavoastr─â, aplic─âm proceduri stricte testele noastre de siguran╚Ť─â.

  • Datorit─â testelor de suprafa╚Ť─â, mobilierul nostru este durabil ╚Öi de o frumuse╚Ťe de lung─â durat─â.
  • Siberia, Shanghai sau Dubai.. Mobilierul H├╝lsta poate fi adaptat la orice loca╚Ťie din lume prin teste climatice.
  • Testele de durabilitate garanteaz─â func╚Ťionarea perfect─â timp de mul╚Ťi ani.

Despre calitatea germană. Fondată în 1940 în Stadtlon ( Münsterland ) Hülsta este, fără îndoială, cel mai cunoscut brand german. Cu mai mult de 220 de brevete, suntem sinonimi cu calitatea premium și designul exclusivist Made in Germany ( Made in Germany ).

Cite╚Öte mai mult  Spectacolul CIFF prezentat la Milano

Despre tehnologia modern─â. De-a lungul istoriei sale, H├╝lsta are peste 220 de brevete na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale, desene ╚Öi modele ├«nregistrate. ├Äncerca╚Ťi-le o dat─â ╚Öi nu ve╚Ťi mai dori s─â v─â lipsi╚Ťi de multe dintre ele. Acestea pot p─ârea mici detalii, dar fac via╚Ťa mult mai confortabil─â. De exemplu, mecanismul de amortizare H├╝lsta SoftFlow cu compensare automat─â reduce zgomotul din cas─â. Pentru c─â, datorit─â cursierelor Quadro ╚Öi rulmen╚Ťilor cu bile, sertarele se ├«nchid u╚Öor ╚Öi aproape silen╚Ťios, cl─âtin├óndu-se u╚Öor. O alt─â inova╚Ťie.. u╚Öile noastre glisante. Sunt cu adev─ârat "invizibile" atunci c├ónd sunt ├«nchise: arat─â ca un perete proiectat ini╚Ťial. u╚Öile glisante sincrone se deschid ╚Öi se ├«nchid cu cea mai mic─â mi╚Öcare a m├óinii.

Despre finisare. brevetele pentru lacurile noastre sunt foarte importante – rezistent la influen╚Ťele mediului, cu o str─âlucire de diamant ╚Öi str─âlucire profund─â – ca ╚Öi cum ai privi ├«ntr-un lac de p─âdure ├«ntunecat. Suprafe╚Ťele delicate ╚Öi netede ale mobilierului nostru pot fi l─âcuite ╚Öi ╚Ölefuite ├«n etape, care pot fi repetate p├ón─â la 14 etape de lucru. Pute╚Ťi vedea acest lucru ├«n suprafa╚Ťa lucioas─â a mobilierului, cu un efect de profunzime inconfundabil.

Cu privire la siguran╚Ť─â. Este de la sine ├«n╚Ťeles c─â toate suprafe╚Ťele noastre l─âcuite sunt conforme cu DIN/EN 71 partea 3, standardul industrial german pentru siguran╚Ťa juc─âriilor pentru copii, ╚Öi cu DIN 53 160. Bine├«n╚Ťeles, toate suprafe╚Ťele de mobilier h├╝lsta sunt non-toxice ╚Öi v─â ofer─â siguran╚Ť─â fiziologic─â. Dup─â cum pute╚Ťi vedea, ├«n ciuda frumuse╚Ťii sale, mai exist─â ceva foarte important pentru noi – este sentimentul t─âu de confort.

Vorbind de ecologie. Pentru a doua oară, Hülsta se află printre ( Deutschen Nachhaltigkeitspreis)s premiul german de fiabilitate;. Suntem mândri de asta. Pentru că în filozofia sa, compania se angajează să protejeze mediul și să protejeze consumatorii. Această temă este foarte apropiată de inimile noastre.

Cite╚Öte mai mult  Un birou pentru calculator

Despre lux. Adev─âratul lux, a╚Öa cum ├«l ╚Ötim noi.. este personalizat ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele individuale ale fiec─ârui client. Pe l├óng─â calitatea ├«nalt─â, designul, func╚Ťionalitatea, caracterul ecologic al mobilierului nostru ╚Öi tot ceea ce am men╚Ťionat mai sus.. astfel ├«nc├ót utilizatorul final s─â se bucure de mobilierul nostru ├«n fiecare zi ╚Öi s─â se bucure de timpul petrecut ├«mpreun─â cu ├«ntreaga familie ├«n casa sa.

Despre versatilitate. Nu pre╚Ťul mobilierului ├«n sine conteaz─â, ci valoarea acestuia pentru utilizator. NEO- mobilier de lounge, de exemplu Aceasta este o colec╚Ťie versatil─â, creat─â pentru o via╚Ť─â modern─â. Catalogul ofer─â o selec╚Ťie de l─â╚Ťimi ╚Öi ad├óncimi, iar piesele pot fi a╚Öezate pe podea, at├órnate pe pere╚Ťi sau unele peste altele. Suprafe╚Ťele sunt disponibile ├«ntr-o gam─â variat─â de lacuri mate ╚Öi lucioase, precum ╚Öi furniruri de nuc ╚Öi stejar adev─ârat.Elementele clasice pot fi completate de unit─â╚Ťi modulare mai mici, oferind mai mult─â libertate arhitectural─â. Ad─âuga╚Ťi un sistem de iluminat care ├«╚Öi schimb─â culoarea ╚Öi un sistem de sunet modern care produce un sunet cristalin. Designul s─âu universal face posibil─â crearea unui interior individual pentru fiecare client.

Despre modelul aniversar. ├Än 2015, cu ocazia celei de-a 75-a anivers─âri, H├╝lsta a prezentat colec╚Ťia Scalic de comode ╚Öi vitrine care vor ├«mpodobi at├ót camerele de zi, c├ót ╚Öi.Elegan╚Ťa acestor modele a f─âcut din ele clasicele designului chiar ╚Öi ast─âzi. Linia este caracterizat─â de un luciu profund, de culoarea diamantului, care are toate caracteristicile H├╝lsta. Suprafa╚Ťa mobilierului nu se sparge, nu se estompeaz─â ├«n timp. Sertarele se deschid f─âr─â probleme ╚Öi se ├«nchid silen╚Ťios, iar pentru controlul efectelor de iluminare exist─â un sistem LED.

Cite╚Öte mai mult  6 secrete de cump─âr─âturi: Ce canapea extensibil─â este potrivit─â pentru tine??
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: