11 scaune albe

Fotoliul tapițat alb în interior – este elegant și actual. O privire asupra câtorva dintre modelele prezentate la saloanele de mobilă de la Paris și Köln în această iarnă.

Magia albului

Fotoliile pentru casă, compilate în această fotografie editorială Acestea sunt cele mai recente piese prezentate la ultimele două târguri de mobilă Maison&Objet la Paris și imm Cologne. Modelele diferă în ceea ce privește forma, nuanțele constructive și dimensiunile. Cu toate acestea, există un lucru pe care toate scaunele îl au în comun – tapițerie albă.

Un fotoliu alb arată aristocratic în interior și se poate potrivi în orice paletă.. albul este versatil și se potrivește cu orice schemă de culori. Găsește-o! fotoliul din fotografie: atât fotolii tradiționale pentru casa ta, realizate în mod clasic, cu materiale convenționale, cât și modele inovatoare în stil modern.

Puteți alege un fotoliu care își datorează aspectul armonios mobilierului francez din secolul al XVI-lea, care i-a inspirat pe designeri să creeze mobilierul ascuns Cadru din nuc masiv și picioare cizelate. Cineva ar putea dori un scaun de inspirație etnică din stejar vechi de cinci ani cu efect de "răchită" Cu spătar și perne albe cu căptușeală de catifea. Fotoliile albe pentru casă cu scaun adânc, acoperite cu țesătură sau piele, cu sau fără brațe, decorate cu butoane de mobilier și cusături, se vor adapta la camera de zi modernă.

Ai putea pune în evidență un scaun alb cu ramă de oțel cu un scaun care pare făcut din perne, un fotoliu pivotant din piele sau un fotoliu din plastic cu sculptură corporală…

Citește mai mult  14 tendințe moderne de design de bucătărie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: