20 de piese de mobilier din SUA

Producătorii europeni de mobilier și amenajări interioare sunt cunoscuți și iubiți în mod tradițional în România. Producătorii din Statele Unite iau în mare măsură în considerare preferințele concetățenilor lor, produsele lor sunt diferite de cele europene, dar pot fi, de asemenea, de interes pentru consumatorul rus. Am selectat cele mai interesante modele.

Există destul de mulți producători în America, toți lucrând în stiluri diferite și cu materiale diferite, dar puteți vedea câteva caracteristici comune. În primul rând, societatea americană este foarte conservatoare, iar asta este o mare parte din ceea ce face ca mobilierul din SUA să arate ca. Toate piesele sunt mult mai masive, mai înalte, mai late, mai adânci și mai mari decât cele europene. De asemenea, în finisaje – fără imprimeuri fanteziste sau culori vii. Cumpărătorii americani aleg nuanțe neutre de maro, țesături naturale, piele și piatră. Se evită modelele fanteziste. Corpurile de iluminat americane sunt, de obicei, din metal. Totul în stil și pentru toate vârstele.

Citește mai mult  25 de bucătării moderne
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: