19 paturi rotunde în interior

Combaterea stereotipurilor în interioarele moderne ale dormitoarelor – alegeți un pat rotund. Să explorăm cele mai bune modele de paturi rotunde, prezentate în selecția editorială foto.

Pat king size

Un pat dreptunghiular poate fi împins pe perete sau într-un colț. O alegere perfectă pentru dormitoarele mici. Și în cazul în care dormitorul este vast și nu are nevoie pentru a salva spațiu? Apoi, patul poate fi punctul focal al interiorului, un accent elegant care va atrage atenția, va uimi și va încânta. Pentru a crea o zonă de dormit extraordinară, alegeți mobilier original. Patul rotund pare a fi creat în mod deliberat pentru astfel de ocazii.. niciun interior nu mai poate fi acuzat că este obișnuit.

Pat rotund în interior- întotdeauna un șoc ușor: fără colțuri și siluete standard cu care suntem obișnuiți. Are linii fluide, forme interesante, stil la modă și o mulțime de posibilități de a experimenta cu decorul dormitorului tău. Vrei să pui patul rotund în mijlocul camerei și să transformi toate celelalte obiecte și accesorii într-un anturaj pentru el. Este acceptabilă și amplasarea mai convențională lângă perete sau într-un colț Principalul lucru este că un pat rotund ar trebui să aibă suficient spațiu pentru mobilă și mișcare liberă.

Nu uitați că un pat rotund ocupă de două ori mai mult spațiu decât cel dreptunghiular. De aceea, uneori pare mai ciudat. Efectul de masivitate poate fi redus prin alegerea unui pat în stil minimalist ( cu un cadru jos, saltea îngustă ) sau "plutind în aer" ( cu un singur picior central ).

Citește mai mult  Cuie de mobilier: elemente decorative mici și indispensabile
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: