24 fotolii roșii

Poți găsi "fotoliul tău" roșu care să se potrivească oricărui interior. Pentru un cabinet clasic, un tron impunător din catifea roșie sau piele, sau un model metalic fantezist pentru un living avangardist.

Roșu este solistul

Căutați modele neobișnuite și pline de imaginație pentru camera de zi, biblioteca sau dormitorul dvs? Un fotoliu roșu ar putea fi cu ușurință forme clasice, dar cu o tapițerie izbitoare și atrăgătoare sau o siluetă complexă accentuată de o culoare strălucitoare…

În selecția editorială de mai jos, fotografiile de fotolii pentru casa ta te pot ajuta să găsești fotoliul "tău" opțiune- Versiunea roșie ar putea fi un fotoliu metaforic proiectat de legendarul Werner Panton sau un luxos model în stil bizantin realizat de celebrul creator de modă Christian Lacroix.

O bibliotecă de acasă sau un birou clasic ar putea arăta un pic mai distins și aristocratic cu un fotoliu Tron spătar înalt, cu "colți", care se prelungește în cotiere, un scaun confortabil completat de o pernă lombară.

Dacă aveți o masă de toaletă elegantă în dormitor, un fotoliu miniatural cu tapițerie textilă și un spătar cu medalion sau un fotoliu pe un cadru din lemn, decorat cu sculptură manuală, se va potrivi bine cu acesta. Un cadru tubular cromat cu cotiere moi și tapițerie din piele roșie sau piele de căprioară pentru a diversifica austeritatea monotonă a interiorului minimalist.

Dacă doriți să adăugați o notă confortabilă și informală mobilierului dvs., optați pentru un fotoliu cu cadru din lemn masiv. Nici modelele de lux nu lipsesc: achiziționați un fotoliu agățat cu piele ruptă, un scaun sub forma unei măști de teatru sau un scaun roșu cu o formă inspirată de gentlemanul englez în ținută completă. Iar cei care iubesc confortul și relaxarea vor aprecia fotoliul extensibil cu tetieră reglabilă și spătar anatomic, plus un suport confortabil pentru picioare.

Citește mai mult  Scaune de bar și scaune de bar: design
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: