9 motive pentru a alege un blat de lucru din gresie porțelanată

Industria de mobilier de bucătărie nu stă în picioare și multe know-how, testate cu succes în Europa, apar în România. De exemplu, gresie porțelanată pe care LIGRON o produce sub marca CERALAN. Această tehnologie permite o imitație perfectă a pietrei naturale, fără toate neajunsurile acesteia.

Super rezistent.

Care sunt avantajele blaturilor ceramice?? Lăsând la o parte designul, tablele CERALAN

  • absolut imună la deteriorări mecanice și zgârieturi;
  • foarte rezistent la temperaturi ridicate;
  • Rezistent la impact;
  • rezistent la toate substanțele chimice și la acizii alimentari;
  • Nu sunt higroscopice, adică nu absorb lichide, cum ar fi sucuri, vin etc.

Igienic și ușor de întreținut.

Inutil să mai spunem că natura non-zgârietorită și neabsorbantă a materialului îl face ideal pentru întreținere. Ceramica este, de asemenea, sinonimă cu igiena este sinonimă cu igiena; puteți găti în siguranță alimente pe o astfel de suprafață.

Design natural.

Colecția de decorațiuni CERALAN a fost extinsă semnificativ după recenta expoziție Furniture 2014. Dar chiar și fără noile modele, aceasta a fost o gamă impresionantă, cu decoruri în diverse finisaje de suprafață care imitau metalul, betonul și pietrele naturale.

Decorațiuni cu luciu puternic.

În 2015, LIGRON a reușit să ofere clienților săi decoruri complet lucioase, care sunt reproduceri exacte ale unor marmure celebre: Crema Marfil, Calacatta și Pulpis. După cum știți, marmura naturală nu este potrivită pentru bucătărie: suprafața sa lustruită este corodată instantaneu de acizii alimentari, cum ar fi lămâia, vinul și sucurile. Marmura absoarbe petele, iar aceste pete sunt greu de îndepărtat. În cele din urmă, blaturile de marmură sunt fragile și pur și simplu nu pot supraviețui livrării și instalării în bucătărie. Decorurile foarte lucioase ale CERALAN arată ca marmura naturală impecabil lustruită, dar sunt lipsite de toate imperfecțiunile acesteia!

Blaturile ceramice de mare format au fost prezentate pentru prima dată la târgul Eurocucina 2010 din Milano. A fost un succes – datorită proprietăților uimitoare ale materialului, blaturile ceramice au intrat rapid în gamele celor mai importante studiouri de bucătărie din Germania și Italia. LIGRON a fost prima și, în prezent, singura companie din România care prelucrează profesionist acest material. Primele blaturi ceramice rusești au fost deja prezentate la Mebel 2011.

Texturi aspre.

Citește mai mult  25 canapele albe

Încă trei produse noi din 2015 din colecția de blaturi CERALAN au o suprafață clar aspră, care, în același timp, tolerează perfect curățarea și întreținerea casnică. Noile decoruri sunt asemănătoare cu marmorile Marron Imperador, Crème Marfil și Travertino Romano. Suprafața seamănă cu o piatră naturală tratată special. Modelul "brut" prelucrarea poate fi văzută pe marginile popularelor blaturi de granit.

Chiuveta în blatul de lucru.

LIGRON produce, de asemenea, chiuvete elegante din ceramică în culoarea blatului, care pot fi integrate în diferite moduri în blat și care arată ca o extensie a acestuia.

Blaturile de lucru ale autorului.

Blaturile ceramice pot fi imprimate cu cerneluri ceramice. Realizabil, dar complicat În prezent, doar LIGRON oferă acest serviciu în lume. Clienții pot pretinde un blat ceramic de design, care are în același timp proprietăți unice. Decorul imprimat este practic indestructibil, deoarece în principiu nu este supus abraziunii. Imprimarea se poate face pe ceramică albă lucioasă sau pe orice ceramică cu un decor inițial. În acest din urmă caz, este mai bine să alegeți un fundal de culoare deschisă ( de exemplu, ca în fotografie: fundalul Travertin, model imprimat cu Marron Imperador din colecția Vitrodesign ).

Blaturile ceramice pot imita un blat din piatră naturală cu incrustații. Designul autorului.

Dimensiune unică.

Blaturile de masă CERALAN au o dimensiune care permite planificarea unor suprafețe extinse fără îmbinări. În funcție de decor, dimensiunea maximă poate fi de 3000×1000 mm, 3600×1200 mm, 3200×1500 mm. Singura limitare este că blaturile ceramice nu pot avea raze exterioare și pot avea doar margini drepte, cu proeminențe, decupaje și bisturiu. Dar cum acesta este cel mai căutat avantaj, problema este nesemnificativă.

Citește mai mult  24 Bucătării cu un bar pentru micul dejun

Acestea sunt disponibile în România.

La aceste plusuri ale materialului se adaugă un alt factor important – calitatea ustensilelor de bucătărie și ușurința de utilizare a acestora Blaturile CERALAN sunt fabricate în România, ceea ce le face accesibile pentru clienții ruși. Adevărul este că lucrul cu ceramică de format mare este extrem de dificil. Multe companii europene, care prelucrează piatra naturală și cuarțul, nu au reușit să facă față blaturilor ceramice. Nici măcar producătorii italieni nu reușesc să producă blaturi ceramice care să fie sigure în ceea ce privește transportul. De aici și lipsa ofertei de pe piață! LIGRON este a patra companie din Europa care stăpânește cea mai sofisticată tehnologie de producție.


Ca drepturi de publicitate

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: