Yefim Katz despre bucătăria ideală

Ce trebuie să știi despre o bucătărie modernă și la modă, spune Efim Katz, CEO al fabricii de mobilă Maria.

Tendințe și inovații

Acum așteptăm cu nerăbdare târgul Eurocucina. Acesta modelează tendințe puternice și le oferă producătorilor un impuls de energie creativă. Vizităm o dată la doi ani cu o echipă extinsă, de la manageri la designeri. Observarea inovațiilor. Astăzi suntem interesați de IT în bucătărie. De exemplu, la standul Dupont Corian ®, cu care lucrăm foarte mult, trebuie să prezinte câteva soluții interesante de suprafețe inteligente cu tehnologie wireless.. încărcarea wireless a telefonului de pe blatul de lucru, de exemplu

Aspect

Bucătăria tradițională, clasică, din lemn masiv, cedează ușor astăzi, deși clienții din sudul Rusiei preferă încă mobilier clasic din lemn masiv. Și la București bucătării luminoase într-un stil modern! Lemnul masiv vopsit devine din ce în ce mai popular. În general, consumatorului rus îi plac încă culorile! În Germania, de exemplu, 80 la sută din bucătării sunt albe, dar noi avem doar 20 la sută. Astfel, acordăm o mare atenție actualizării constante a schemelor de culori ale modelelor noastre, la fiecare 2-3 ani se schimbă complet.

Umplutură funcțională

Cumpărați o bucătărie pentru o medie de 10 ani și trebuie să vă amintiți că este aproape imposibil să schimbați ceva într-un set de bucătărie deja instalat.

Prin urmare, o hostess experimentată discută totul în detaliu cu managerul și, în primul rând, acordă atenție unor lucruri precum amplasarea casetelor, sertarelor, rafturilor, accesoriilor-.. adică tot ceea ce este conceput pentru a oferi un confort maxim. Și noii veniți sunt mai concentrați pe aspect.

Citește mai mult  Masă de noptieră recondiționată și accesorii de decupare

Alegerea corectă

Bucătăria trebuie să fie frumoasă și funcțională. Desigur, fiecare dintre noi are propriile idei despre ce este perfect pentru noi. Dar atunci când alegeți o bucătărie, toate celelalte lucruri fiind egale, ar trebui să acordați mai întâi de toate atenție calității materialelor și să vă întrebați despre tehnologia din fabrică a modelului dat. La urma urmei, în general, o bucătărie poate fi făcută manual în orice garaj! Dar, după maximum doi ani, plăcile aglomerate vor începe să se umfle, marginile se vor desprinde, iar balamalele se vor încovoia… Și dacă producătorul oferă o garanție pe termen lung, investește în echipamente de înaltă tehnologie, bucătăria va servi pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, competența și profesionalismul designerului de bucătărie în atelier, în showroom și în magazin joacă un rol important în alegerea bucătăriei. El trebuie să fie pur și simplu un expert, care gândește pentru client și oferă soluții profesionale.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Roxana

    Ce caracteristici consideră Yefim Katz a fi cele mai importante într-o bucătărie ideală?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: