Stanislav Katz despre designul semnificativ

Ce trăsături sunt caracteristice designului leton modern?? Prin ce se deosebește de designul occidental sau Românesc? Ce este interesant pentru un designer să lucreze în Singapore?? Ce asigură progresul și dezvoltarea în domeniul designului? Stanislavs Katz, directorul artistic al companiei de design interior Katz, vorbește despre planuri, stilul corporatist și problemele de buget.

Despre direcția de lucru. Factorul geopolitic ne influențează într-o anumită măsură lucrările, dar stilul nostru nu prea seamănă cu designul leton discret, cu minimalismul și culorile pastelate. Ne inspirăm de la designeri, arhitecți, călătorii și de la mentalitatea globală. Ne concentrăm pe proiecte internaționale, ne place să lucrăm în special în Londra și Franța, unde împărtășim aceleași idei despre ceea ce ar trebui să fie rezultatul final pentru clienții noștri. Din punct de vedere al producției, folosim producători de mobilier, sculptori și artiști letoni, care își fac treaba într-un mod foarte profesionist și sunt foarte competitivi în lume, dar lucrăm adesea și cu maeștri italieni, francezi și americani.

Un proiect de apartamente de lux în una dintre cele mai prestigioase zone rezidențiale din Londra, Belgravia. Apartamentele sunt amplasate într-un nou proiect rezidențial de lux Ebury Square, un loc istoric, o grădină deținută în secolul al XVI-lea și frecventată de regele Henric al VIII-lea.

Despre designul leton. Designul leton evoluează și, în principiu, ține pasul cu vremurile este un fapt. Designerii locali au tendința de a lucra în stil minimalist, folosind culori pastelate Există, de asemenea, indicii de motive scandinave. Cu toate acestea, noi, cei de la Katz, tindem să ne concentrăm asupra reprezentanților străini ai industriei: Marea Britanie, Franța, America, Asia și Orientul Mijlociu. Fiecare regiune are propria sa percepție a lumii, propriile gusturi, preferințe, mentalitate – există o diferență.

Citește mai mult  Webinar gratuit Cum să obții un stagiu de practică ca designer de interior începător

La începutul anului 2016, a fost finalizat designul interior al tuturor spațiilor publice ale unuia dintre cele mai mari complexe rezidențiale de clasă premium din Jurmala – Park Residences: holuri, coridoare, scări… Leitmotivul conceptului interior al celor trei Park Residences este tema parcurilor celebre – Hyde Park din Londra, Central Park din New York și Dzintaru Mežaparks din Jurmala.

Despre planuri. Aș dori să lucrez în Singapore. Cred că ar exista o cerere pentru produsul nostru în această țară, deoarece localnicii sunt interesați de "consum" design. Situația lor financiară le permite să realizeze proiecte mari de design, așa că văd designul ca parte a artei, un proces creativ. O plăcere să lucrezi cu astfel de oameni!

Designul interior al zonelor comune ale noului apart-hotel premium din Jurmala Park Apartments, care a fost finalizat la sfârșitul primăverii 2016. Designerii Katz au creat interioare pentru toate zonele publice ale hotelului – lobby, recepție, coridoare, scări și grupuri sanitare.

Despre ideologie. În primul rând, nu sunt în decor arhitectural și de construcții. Încerc să mă asigur că fiecare piesă de mobilier are o anumită semnificație și o anumită funcție; evit obiectele inutile care ar crea confort și atmosferă. Îmi plac formele și figurile geometrice simple, care pot sta la baza mai multor soluții de design. În afară de aceasta, fiecare proiect are stil nou, materiale noi acolo unde este posibil. Numai în acest caz va exista progres și dezvoltare.

Despre buget. Lucrăm în segmentul de lux, pentru că suntem interesați să creăm amenajări interioare provocatoare și creative, care nu pot fi realizate cu un buget redus.

Citește mai mult  MILLAMI SPACE - noul spațiu de co-working al Millei Rezanova.

Proiect de design interior pentru biroul unei companii de consultanță, bazat pe un stil laconic, "bărbătesc", auster și respectabil, dar în același timp original și destul de viu.

Elizabeth este cel mai amplu și mai costisitor proiect de restaurare a unui monument arhitectural rezidențial din Riga. Proiectarea, restaurarea și lucrările de construcție pentru interiorul spațiilor comune au fost realizate de designerii Katz's.

Modele plate interesante

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul de arhitectură Martynov și Gatilova Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului Artinstall
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: