Alegerea mobilierului pentru camera unei fete

Fiecare copil este unic! Și fetele, care sunt cunoscute pentru a crește mai repede decât băieții, au nevoie în special de o cameră care nu este doar confortabilă, ci și interesantă. Cum de a alege mobilierul în pepiniera unei fete?

Camera copiilor.. este un întreg univers pentru copilul dumneavoastră.

Acesta este locul în care visează, crește, se dezvoltă și cunoaște lumea din jurul său.

Prin urmare, camera copilului trebuie să fie cât mai confortabilă și mai sigură posibil.

Pe lângă faptul că este cel mai util pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră, ar trebui să reflecte și individualitatea acestuia.

Dormitoarele băieților și fetelor nu au practic nici o diferență în ceea ce privește funcționalitatea, astfel încât există câteva reguli generale importante care ar trebui să fie respectate.


Citește și:

  • Paturi pentru copii: de la 0 la 18 ani
  • Mobilier tapițat pentru copii: tipuri
  • Mobilier pentru copii: Materiale

Mobilier

Adaptat vârstei. Amintiți-vă că alegerea mobilierului în grădiniță depinde în primul rând de vârsta copilului. Camera unui bebeluș are nevoie de un pătuț, o masă de schimbat, o comodă și o chiuvetă.

Probleme de siguranță. Cel mai important lucru – siguranța copilului dvs. Mobilier pentru dormitorul unei fete nu ar trebui să fie în nici un caz traumatic. Folosiți numai modele stabile pe care copilul dumneavoastră nu le poate răsturna. În orice caz, nu cumpărați mobilier pentru camera unei fete din sticlă, metal sau cu colțuri ascuțite. Toate colțurile trebuie să fie rotunjite, netede, iar accesoriile trebuie să fie bine fixate pe mobilier.

Citește mai mult  Scaun alternativ

În fotografie: fragment din interiorul camerei pentru copii, realizat de designerii de la Biroul "Victory Design".

Pentru fetele mai mari, la vârsta grădiniței, un pat, un dulap, o masă și un scaun înalt sunt suficiente. O școlăriță, în plus față de un dulap și un pat, are nevoie de o stație de lucru completă și rafturi pentru cărți. instrucție 1 În.

Crescând. În prezent, unii producători oferă mobilă "în creștere" Împreună cu copilul dumneavoastră.

Aceste articole vor dura ani de zile: birouri cu mese reglabile în înălțime, paturi cu design "transformer", Care, în câțiva ani, ar putea fi transformat într-un pat la mansardă.

Versiunea compactă. O alegere excelentă pentru camere mici de copii Mobilier multifuncțional pentru fete.

Economisește mult spațiu în cameră, oferind copilului mai mult spațiu pentru a se juca și a fi activ.

Astfel de seturi de mobilier sunt de obicei reprezentate de o structură de paturi cu un loc de dormit deasupra și un sistem de depozitare și un loc de lucru sau de odihnă dedesubt.

Materiale

În ceea ce privește materialele utilizate, acestea ar trebui să fie, în mod ideal, hipoalergenice și ecologice.

În fotografie: un fragment din camera unui copil, proiectat de Pobeda Design.

Cea mai bună alegere este lemnul natural din regiuni durabile și MDF Carton cu densitate medie. Este un material modern, sigur și igienic, astfel încât mobilierul nu este predispus la ciuperci și alte microorganisme periculoase. De asemenea, este important să folosiți numai țesături naturale pentru tapițerie.. Bumbac, in, lână.

Paletă

Un copil trebuie să se dezvolte într-un mediu calm și măsurat, așa că este mai bine să folosiți mobilier în culori naturale de lemn sau în nuanțe pastelate. Excepția este O piesă de mobilier viu colorată sau două piese de mobilier care să accentueze fundalul general discret. Același lucru este valabil și pentru tapet colorat cu personaje de desene animate și povești sau tapet foto nu vă lăsați dus de val.

Citește mai mult  Cum de a mobila camera unui băiat?

În ceea ce privește paleta de culori, vă sfătuiesc să evitați o revoltă de culori strălucitoare, stridente… Ele excită sistemul nervos încă instabil al copilului și îl împiedică să se relaxeze și să adoarmă.

Îndepărtați-vă de noțiunile obișnuite ale unei camere de fecioară Nu o faceți complet roz. Camera de joacă a unei fete nu neapărat camera unei prințese. Principalul lucru pe care camera a reflectat caracterul și personalitatea fiicei tale și ca ea, numai atunci ea se va simți confortabil în ea. Ține cont de interesele și hobby-urile ei De exemplu, instalați o mașină de dans în cameră dacă fata visează să devină o balerină, am folosit această tehnică într-unul dintre proiectele noastre. Sau puneți un șevalet lângă fereastra din cameră, dacă vrea să fie artistă.

Alegerea mobilierului pentru copii pentru o fată

Pătuțul Ally din colecția I Sogni di Matilde de Dolfi Lou Lou Lou Ghost din colecția Ghost de la Kartell Măsuță de creșă 0314 din colecția I Sogni di Matilde de la Dolfi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: