25 de paturi de zi cu dormitor

Un pat de zi în dormitor este o piesă de mobilier frumoasă și elegantă în primul rând. Și în al doilea rând, este foarte confortabilă, chiar și numai pentru a vă relaxa pe ea în compania cărții preferate și a unei cești de cafea.

Detaliu inutil

Dormitorul dumneavoastră este spațios, confortabil și de bun gust. Dar ați dori să adăugați un alt detaliu original și atrăgător pentru interiorul său. De ce să nu folosiți un pat de zi ca o astfel de piesă de mobilier?? O bancă tapițată cu spătar și cotieră poate accentua individualitatea și caracterul spațios al interiorului, sporind sentimentul de confort.

Dormiți pe patul de zi în timpul zilei pentru a nu aplatiza patul și a nu încreți cuvertura de pat. Relaxați-vă pe o bancă capitonată seara, după muncă, ghemuiți într-o plapumă un roman captivant și o ceașcă de cafea aromată vă vor ține companie.

Un pat de zi a venit în interiorul modern dintr-un interior mai vechi. Acesta este motivul pentru care atât de multe dintre paturile noastre de zi, paturile de zi și paturile de zi culcate vin în stil clasic exemple frumoase pot fi admirate în galeria foto afișată aici. Ele sunt realizate pe un cadru din lemn masiv, acoperite cu țesătură și piele, completate de perne decorative. Un aspect clasic de fotoliu Rafinament. Acest model include picioare cabriole profilate, cotiere curbate și spătare asimetrice, cusături capitonate și vârfuri de cuie pentru mobilier, ciucuri lucrate manual, decorațiuni lăcuite sau din folie de argint.

Paturile moderne de zi pentru dormitoare sunt mai decorative, dar nu mai puțin confortabile sau funcționale. Ele sunt echipate nu numai cu rame din lemn, ci și cu rame metalice, cum ar fi aluminiu cu finisaje speciale care împiedică amprentele și zgârieturile să pătrundă pe suprafața patului. Paturile sunt umplute cu diferite densități de spumă poliuretanică, fibre de poliester nedeformabile și chiar cu puf de gâscă în "buzunare".

Citește mai mult  Pat cu baldachin polonez: ce este?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: