12 Dulapuri pentru dormitor: noutăți pentru 2012.

Modelele de garderobă din acest an nu sunt doar ușor de utilizat, ci și elegante. Fronturi ornamentate cu inserții decorative, oglinzi și chiar tehnologie digitală.

Fronturi glisante

Dulap de dormitor în fotografia de selecție postat aici este reprezentat de cele mai bune modele- nou pentru 2012. Acestea au fost prezentate pentru prima dată la expoziția Salone Internazionale del Mobile din Milano, în aprilie ( Italia ).

Cumpărați un dulap în dormitor din mai multe motive. În primul rând, este ergonomic, potrivit atât pentru spații mari, cât și pentru spații mici.. Ușile glisează de-a lungul părții din față, astfel încât nu se "mănâncă" spațiu disponibil în cameră. În al doilea rând, pentru toată compactitatea sa vizuală, dulapul din dormitor este încăpător: umplutura sa interioară este adesea completată la comandă de către cumpărător, iar rafturile, umerașele, sertarele, secțiunile de extragere pot fi atât de multe cât doriți. Și cea mai bună parte dulapul arată elegant, designul frontului său este uneori complicat și expresiv, ceea ce afectează pozitiv dormitorul interior.

Dulapurile sunt fabricate din lemn natural, metal, finisate cu lac mat sau lucios sau furnir. Ușile au adesea un design sofisticat, texturat.. Scaunele sunt decorate cu inserții în diagonală, o combinație de scaune proeminente și scaune încastrate elemente. Panouri din sticlă colorată, oglindite sau lăcuite alternează cu suprapuneri din lemn.

Dulapurile din dormitor pot fi combinate cu rafturi de cărți, secțiuni deschise pentru depozitarea accesoriilor decorative. Poate fi echipat cu iluminare cu LED-uri. Dacă nu aveți spațiu pentru un echipament TV în dormitor și doriți să vă uitați la televizor înainte de culcare, cumpărați un dulap cu un panou cu plasmă în față.

Citește mai mult  Un jubileu de portocale
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: