13 Mese de cafea clasice

Mulți producători oferă pentru a completa mobilier tapițat masă de cafea elegantă în stil clasic. Cu toate acestea, puteți cumpăra și masa de sine stătătoare – iată câteva exemple.

Mesele de cafea sunt produse de aproape toate fabricile de mobilier. Dar ce model se potrivește în sufrageria ta?? Alege o masă clasică din 11 opțiuni în cadrul ședinței foto editoriale.

Clasici îndrăzneți

Avertisment- în formă. O masă de cafea clasică Nu neapărat un model care să vă șocheze prin decorul său. Luxul se regăsește adesea în puritatea liniilor, în amestecul de materiale naturale, în luciul mat al blatului de lucru. Am selectat aceste modele pentru dumneavoastră – Măsuțe de cafea italiene în stil sobru și clasic.

În România, puteți cumpăra mese de cafea clasice de aproape toate mărcile europene. În cazul în care modelul care vă place nu este în stoc, îl puteți comanda dintr-un catalog.

Clasici pompoși

Punctul focal al unei compoziții. O măsuță de cafea poate fi punctul culminant al camerei de zi, un adevărat punct de atracție Alegeți doar un model memorabil și atractiv. Există o mulțime de posibilități de decorare: pietre, aurire, incrustații etc. Check out!

Mesele de cafea de lux sunt adesea realizate în așa-numitul stil palatinal sau baroc. Aceste modele sunt populare în țara noastră.

Citește mai mult  Întoarcerea acasă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: