Descoperiri cu DESIGN ACT

Decoratoarea moscovită Iulia Borisova a ales, la cererea noastră, cele mai bune obiecte din cadrul festivalului DESIGN ACT. Și explică de ce tocmai aceste elemente sunt cele pe care, cu bună știință, le-ar recomanda clienților săi.

Festivalul DESIGN ACT de la Vinzavod a demonstrat că mobilierul modern și obiectele de interior vor arăta bine nu doar în magazinele brutale ale fabricilor.

În general, mi-a plăcut expoziția și selecția de obiecte. Este frumos că creațiile tinerilor designeri talentați pot fi văzute și la București. Important este că mobilierul care dă impresia că este "design de dragul designului" a fost înlocuit cu obiecte funcționale care își pot găsi locul într-un apartament modern. Dacă clienții mei m-ar fi trimis să cumpăr mobilă pentru casa mea, nu aș fi plecat fără să cumpăr.

În general, mi-a plăcut expoziția și selecția de obiecte. Este bine că lucrările tinerilor designeri talentați pot fi văzute și la București. Nu mai puțin important, mobilierul care dădea impresia de "design de dragul designului" a fost înlocuit cu obiecte funcționale care pot fi găsite într-un apartament modern. Dacă m-ar trimite la cumpărături pentru mobilă, nu m-aș da peste cap să cumpăr.

Ascundeți

«Obiectele de design sunt minunate la expoziție, dar nu este întotdeauna convenabil să trăiești cu ele și să le folosești în fiecare zi, – Astfel de gânduri le vin în minte multor vizitatori ai expozițiilor și festivalurilor de design contemporan.

Ne-am gândit să vedem dacă "lucrurile pentru viața de zi cu zi" din cadrul festivalului de design?

Și pentru asta am rugat-o pe decoratoarea Iulia Borisova să ne însoțească la festivalul de design contemporan DESIGN ACT (see. Expozițiile de toamnă: ce, unde, despre ce, ce și cum? de la 20.08.2010 ).

Citește mai mult  Mobila ca artă

Vă propunem să evaluăm alegerea Juliei: șase lucruri pe care un decorator le-ar putea recomanda clienților săi.

Un scaun din spumă cu husă din material textil, realizat de Khodi Feiz.

Scaunul

Această formă elegantă, cu un capac detașabil, este perfectă pentru camera unui adolescent sau pentru o cameră de zi cu o notă modernă.

Opinia Iuliei: "Un accent de culoare în plus în interior nu strică niciodată. În ciuda unghiularității, este foarte confortabil să stai pe scaunul de designer.

Luis Eslav candelabru cu petale fine din plastic.

Un candelabru imens

Spațiul interior are nevoie de un punct focal, un centru de atracție priveliștea. Un candelabru, sub forma unei flori roșii sau albe, pretinde a fi elementul dominant în interior.

Părerea Iuliei: "Singura condiție este ca mobilierul să fie făcut într-un mod modern plafoanele din apartamentul clientului trebuie să fie înalte. Și un minim de mobilier".

Un birou mobil construit într-un sertar de VALENTIN VODEV.

Un dulap pe roți

Soluție practică și funcțională: partea superioară a dulapului de designer poate fi folosită ca masă pentru laptop ( dacă stați într-un fotoliu jos-.. este confortabil ). Numeroase sertare pentru documente și ustensile de scris.

Părerea Juliei: "Aceasta este o opțiune pentru o garsonieră, unde nu există loc pentru un birou tradițional. Este clar că este puțin probabil ca un client să poată lucra din greu timp de 8 ore la un astfel de birou. Dar să duci un birou cu hârtii din cameră în bucătărie fără să trezești copiii.. perfectă.".

Candelabru din baloane de sticlă de la MATTEO GONET.

Iluminat de ambianță

Există câteva candelabre care sunt întotdeauna o plăcere de privit, atât atunci când sunt aprinse, cât și când sunt stinse. Acestea sunt modelele pe care decoratorul recomandă să le cumpere pentru decorare.

Opinia Juliei: "Este o soluție pentru o sufragerie separată. Un candelabru făcut din baloane de sticlă poate că nu oferă prea multă lumină, dar ar ajuta la crearea unei atmosfere plăcute la masa de luat masa".

Consolă clasică cu picioare învelite în plexiglas de HILLSIDEOUT.

Consolă

Chiar și cei mai tineri designeri se inspiră din obiecte și materiale tradiționale și le adaptează la viața modernă. O masă consolă din lemn, cu picioarele închise în plexiglas Un exemplu excelent de simbioză între vechi și nou.

Potrivit Iuliei: "Interiorul clasic va avea un simț al umorului, dar mobilierul va adăuga o notă de modernitate la un interior clasic O legătură cu trecutul.

Un candelabru de farmec realizat din simboluri pariziene în miniatură de TWEELINK.

Corpuri de iluminat realizate manual

Un copil ar putea, de asemenea, să facă un astfel de candelabru cu pandantive, atâta timp cât nu face economie la colecția sa de brelocuri.

Părerea Juliei: "De la distanță, candelabrul pare foarte respectabil Culoarea aurie contribuie la acest lucru. Dar dacă te apropii, nu te poți abține să nu zâmbești".

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Raluca

    Ce înseamnă „design act” în acest context și care sunt descoperirile pe care le-au făcut?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: