13 modele de blat de baie

Una dintre piesele de mobilier obligatorii într-o baie spațioasă este un blat. Am pregătit o serie de fotografii care vă vor prezenta blaturile de masă în diferite forme și stiluri.

În băile rezonabil de spațioase, nu are sens să ne mulțumim cu o "chiuvetă" și un mic raft cu o oglindă. Designul băii devine și mai elegant dacă este dotat cu un blat funcțional. Acesta poate fi folosit pentru a depozita permanent articole de toaletă și produse cosmetice și pentru a ține la îndemână lucruri care trebuie să fie ținute la îndemână în orice moment.

Blaturi de baie- Mașina de spălat vase Panama este o unitate independentă, suspendată pe perete, care poate fi de o varietate de lungimi, configurații, decorațiuni și stiluri. Se recomandă să alegeți un blat de lucru care să fie orientat spre modelul chiuvetei. De exemplu, puteți instala o chiuvetă pe orice blat din piatră, lemn, material sintetic. Blaturile de baie din material ușor de tăiat ( plăci aglomerate laminate, MDF, compozit ) sunt mai potrivite pentru chiuvete cu chiuvete integrate. Blatul de lucru suspendat poate fi combinat cu un lavoar suspendat.

Blaturile de baie sunt adesea combinate cu lavoarele pentru a forma un blat de lavoar. Au o mulțime de avantaje: arată foarte elegant, sunt mai ușor de întreținut ( pentru că sunt dintr-o singură bucată ) sunt mai ușor de conectat ( pentru că nu este dificil de tăiat blatul de lucru ). În acest caz, aripile prelungite ale lavoarului acționează ca un blat de lucru.

Cum blaturile de baie vă pot decora baia prezintă sesiunea noastră foto editorială.

Citește mai mult  Confort modular Vibieffe
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: