14 produse noi și interesante la Milano iSaloni 2013

Salonul de mobilă de la Milano este cel mai important eveniment al anului pentru industria europeană și mondială a mobilei. Aici debutează toate produsele noi cele mai frapante și mai la modă și formează principalele tendințe ale pieței de mobilier modern. Asigură-te că nu ratezi nimic.

În perioada 16-19 octombrie, la București a avut loc Salonul de mobilă de la Milano, cel mai important târg de mobilă din Europa iSaloni WorldWide București 2013. Anul acesta au participat la târg 557 de companii din Italia, Belgia, Franța, Germania, Țările de Jos și Spania, precum și 19 reviste de design și design interior de top din România și Italia.

Spațiul expozițional a oferit o mulțime de colecții noi, precum și multe dintre cele mai importante din sesiunea de primăvară de la Milano. Dacă nu ați reușit să ajungeți la Milano în acest an, vă invităm să răsfoiți selecția noastră cu toate noutățile de la cele mai importante mărci de la târg.

Citește mai mult  Proiect de modă B&B Italia și Hermès
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: