20 de dulapuri duble

În ciuda popularității dulapurilor încorporate, dulapul prefabricat este încă puternic. Vezi ce modele sunt la vânzare astăzi.

În prezent, garderoba cedează din ce în ce mai mult locul unui dulap încorporat ocupă mai puțin spațiu, ceea ce reprezintă un avantaj pentru proprietarii de apartamente mici. Cu toate acestea, există unele caracteristici în dulapurile gata făcute.. mai ales cele cu un design de modă veche.. Un farmec unic pe care nici măcar cele mai frumoase dulapuri nu-l au.

Numai proprietarii de apartamente spațioase își vor putea permite un dulap solid cu două aripi Într-un apartament mic, o astfel de garderobă ar părea prea voluminoasă. Cu câțiva metri pătrați în plus, ați putea fi proprietarul a ceva mai mult decât un dulap, ci o adevărată operă de artă! Un dulap modern din două piese poate fi decorat cu sculpturi, picturi de mână și patină falsă. Toate aceste trucuri artistice arată foarte impresionant și creează atmosfera vremurilor în care fiecare piesă de mobilier era făcută manual și cu suflet.

Bineînțeles, nu toate garderobele oferite astăzi au un aspect clasic. Echipat cu uși glisante și fronturi lucioase, dulapul cu două aripi în stil modern arată foarte modern și se potrivește perfect în interioarele laconice.

Citește mai mult  Avantajele și dezavantajele mobilierului gonflabil: ce trebuie să știți?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: