25 de biblioteci de designer

Rafturile ușoare, sofisticate și de design sunt o modalitate excelentă de a reîmprospăta un dormitor sau o cameră de zi învechită și familiară.

Mobilier pentru cărți

Îți dorești un mediu casnic elegant, minimalist, ultramodern și te gândești ce piesă de mobilier să cumperi pentru vasta ta bibliotecă de acasă? Nu vă orientați deocamdată către biblioteci conservatoare și voluminoase Acestea nu se integrează în estetica casei renovate. Nu ezitați să alegeți rafturi de design pentru cărțile dvs structuri ușoare, subțiri, cu un aspect distinctiv și original.

Pachetul foto vă prezintă rafturile de design pentru cărți. Rafturile de orice dimensiune sunt disponibile atât în materiale tradiționale, cât și în materiale inovatoare. Atunci când alegeți o unitate de rafturi, luați în considerare în primul rând dimensiunea bibliotecii dvs. Cei care au colecții de cărți de dimensiuni considerabile nu trebuie să caute mai departe de rafturile mari pentru cărți montate pe perete, cu rafturi robuste și spațioase…

Dacă rafturile sunt mai mult un exercițiu de design decât un loc de păstrare a cărților, optați pentru ceva ieșit din comun: rafturi cu rafturi dispuse haotic, din sticlă, din tuburi de alamă, cu suporturi curbate în mod complicat sau pur și simplu remarcabile prin culori vii sau decorațiuni neobișnuite. Acest sistem de rafturi ar face o cameră frumoasă, dar nu ar da greș nici din punct de vedere funcțional Cărțile și suvenirurile vor fi întotdeauna în siguranță. Și, bineînțeles, va trebui să găsiți un loc bun pentru raftul dumneavoastră. Dacă nu doriți să fie lângă perete, cumpărați un model cu insulă și folosiți rafturile ca separator de cameră.

Citește mai mult  Împletituri cu panglici
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: