20 canapele din SUA

Mobilierul oricărei țări are trăsăturile sale caracteristice, care pot fi explicate doar prin originea sa. Ce este remarcabil la mobilierul tapițat din SUA?? O privire la canapele ca exemplu.

Fabricat în SUA

Canapele germane sunt minimaliste și compacte, canapelele englezești sunt masive și impresionante, canapelele italiene sunt cunoscute pentru designul lor… Iar canapelele americane sunt respectabile, elegante, distincte și, în orice condiții, extrem de confortabile.

O canapea americană este frumoasă, dar este și versatilă Îl puteți pune oriunde, în camera de zi, în birou sau în dormitor, găsiți un model mic cu două sau trei locuri. Și în orice mediu, modern sau clasic, o canapea de origine americană va arăta potrivită.

Caracteristicile de design ale canapelelor din SUA- Un scaun adânc, nu un spătar înalt. În plus, canapelele sunt completate de perne sub lombare, pufuri care sunt convenabile ca un suport pentru picioare, modelele moderne sunt prevăzute cu spătare reglabile în înălțime, cotiere și cotiere cu mecanism de funcționare silențioasă.

În producție se folosesc materiale de înaltă calitate. Pernele canapelei sunt tapițate în țesături și piele de calitate superioară de la mărci americane renumite. Canapelele clasice sunt decorate cu cusături capitonate, cu căptușeală cu cap de cuie pentru mobilier, cotiere cu volute și cotiere în formă. Canapelele contemporane vin cu o varietate de perne decorative sau tapițerie în culori vii și opțiuni de încadrare vizibile Tonuri de lemn deschis și închis, finisaje aurii sau argintii.

Citește mai mult  5 moduri de a-ți transforma noptiera
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: