7 sfaturi pentru cei care caută mobilier de baie în băi mici

În multe apartamente standard se găsesc băi și toalete mici. Pentru a mobila aceste zone frumos și confortabil, trebuie să adunați cât mai multe informații. Aruncați o privire și la sfaturile noastre.

Nu cumpărați dulapuri pe podea!

Puteți trăi fără ele. Dulap de baie și sertar – Articole pe care nu trebuie să le cumpărați deloc. Dacă baia dvs. este foarte mică ( de exemplu, o baie de oaspeți ) ar fi bine să nu cumpărați nici un dulap. Limitați-vă la oglinda și raftul de deasupra chiuvetei, la suporturile pentru prosoape, la cârligele pentru haine și la alte accesorii mici, majoritatea putând fi agățate pe perete. Majoritatea obiectelor pot fi depozitate în dulapul din dormitor și aduse în baie doar atunci când este nevoie.

Atenție: chiuveta

Ai putea să faci exact asta. Nu va fi o problemă dacă singurul element de mobilier într-o baie mică a unui apartament tipic este un lavoar. Un dulap pentru cadă ( mai exact, o cadă ) cu o chiuvetă montată deasupra. Sub ea veți găsi rafturi, sertare, uși etc Există o mulțime de variante. Cu cât dulapul este mai lat, cu atât mai multe lucruri pot încăpea în el și cu atât mai puțin vor fi stropiți pe podea și pe pereți.

Exemple de lavoare cu corpuri de baie încastrate și suspendate fabricate în Europa.

  • Lavoarul Cala 09 de la fabrica Burgbad
  • Lavoar 5805 Celine din fabrica Herbeau
  • Chiuveta Pli 01 de la Burgbad
  • Dulapul VIVALDI de la fabrica De Zotti

Gaura de scufundare Cala 09 din Burgbad.

Alegeți ceva îngust

Are o lățime de 20-40 de centimetri. Dacă totuși doriți să cumpărați mai multe piese de mobilier, nu căutați mai departe de modelele mai compacte. De exemplu, o unitate de vanitate în baie poate avea o lățime de numai 40 cm, iar un dulap de tip subsol chiar mai mic, 35 cm. De asemenea, puteți găsi pe piață rafturile cu înălțimea de 20-25 cm. Astfel de unități subțiri de mobilier se vor potrivi chiar și în cele mai mici băi. Sigur, nu poți pune prosoape de baie și halate de baie în ele, dar în ele încap foarte multe borcane, sticle și cutii.

Priviți în sus

Până la tavan. Un dulap de podea obișnuit nu este o bună utilizare a spațiului. ( Deși, bineînțeles, are și o parte bună Puteți pune ceva deasupra sau puneți-l jos ). Dacă doriți să economisiți spațiu dedesubt, folosiți dulapuri de perete. Le puteți plasa chiar și în locuri greu accesibile sub tavan și peste ușă.. și depozitați în el articole neesențiale, cum ar fi hârtia igienică și produsele de curățare a casei. Dacă dulapurile au uși cu oglinzi, acestea fac ca spațiul să pară mult mai larg.

Dulapuri de perete, care folosesc mai bine pereții băii: pot fi plasate chiar și sub tavan.

Folosiți colțurile

Există mobilier de colț pentru asta. Spațiu într-un colț Cel mai practic și discret. Dulapul agățat aici nu deranjează pe nimeni și nu ocupă centimetri prețioși nici pe podea, nici pe perete. Pentru baie sunt disponibile dulapuri de colț, dulapuri de perete, rafturi și unități de podea. Ele au o formă pătrată cu un colț tăiat sau au forma unui sector cum ar fi un sfert de cerc. Ultima este o ușă de dulap rotunjită ( radiată ) care arată foarte impresionant.

Folosiți zonele de nișă

Sau creați-le dumneavoastră. Nișa – Este la modă și la îndemână pentru a depozita totul în baie. Acesta poate fi orizontal sau vertical. Se pot crea mai multe dits într-un singur perete folosind plăci de gips-carton impermeabile și se poate plasa câte un obiect în fiecare dintre ele. O cavitate orizontală lungă ar fi excelentă pentru depozitarea borcanelor și a sticlelor. Și alcovul vertical înalt este cel mai bine echipat cu rafturi de sticlă detașabile.. frumos și practic. Și nu uitați de iluminat!

Citește mai mult  Materialele tradiționale de mobilier de baie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: