Tabel de transformator

Există multe mese de transformator pe piața Românesc. Unele modele cresc în lungime, altele în lățime, altele în înălțime, iar unele se transformă dintr-o măsuță de cafea într-o masă de sufragerie. Ce să alegeți?

Masa de transformare arată ca o masă staționară obișnuită. Iar înăuntru există o umplutură interesantă.

Numirea tabelelor de transformare

În imagine: Masă de sufragerie convertită din fabrica Draenert 7100 Dining Desk, design Poggenpohl.

Mesele de luat masa sunt amplasate în bucătărie, în camera de zi și în sufragerie. Aceasta este o categorie largă care include modelele pliabile, glisante și alte modele. Blatul de masă își schimbă forma cel mai des în procesul de transformare: rotund devine oval, pătrat devine oval dreptunghiulară.

Mesele de cafea sunt mici mese de cafea transformatoare care se transformă în mese de luat masa complet funcționale prin desfășurarea lor. Acestea pot crește atât în lungime și lățime, cât și în înălțime.

Mesele pentru prânz și cină pot fi rapid aranjate în camera de zi.

Mese de transformare pentru copii birouri pentru școlari care cresc împreună cu copilul dumneavoastră. Aceste modele măresc înălțimea și dimensiunea mesei și modifică unghiul de susținere a mesei.

  • Masa de luat masa pentru copii Side Top de la Moll
  • Masă pentru copii Printer Top realizată de Moll
  • Masa pentru copii Back Top Compact de Moll
  • Masă pentru copii 1/8 Top Plus de la fabrica Moll

Masă pentru copii Side Top by Moll.

Proiecte de masă de transformator

  • Modelele staționare au un loc permanent în încăpere și sunt utilizate în mod regulat în formă asamblată în scopuri directe. Puteți extinde capacitatea de ședere atunci când aveți vizitatori, prin transformarea blatului mesei.
  • O masă pliabilă ocupă foarte puțin spațiu, dar este imposibil de folosit atunci când este pliată.
    Cel mai popular model- masă de carte pliabilă. De cele mai multe ori, stă modest lipit de perete, cu aripile în jos sau împăturite și se "întinde" le numai atunci când sosesc oaspeții.
Citește mai mult  Scaunul Vitra pentru parapantă

Căutați o masă de luat masa compactă și bine conturată? Modelele care se pliază ca o carte vor funcționa pentru tine.

  • Nici mesele pliabile și pliabile nu sunt esențiale în fiecare zi. Modelele sunt dezmembrate în elementele lor individuale picioare și blat de masă- sau pliabile, asemănătoare fotoliilor de teatru. Acestea sunt apoi depozitate în cămară sau pe mezanin până la următoarea vizită. Mese similare sunt cumpărate pentru grădină sau pentru o verandă de vară a unei cafenele, atunci când trebuie să aduceți mobilierul în interior în mod regulat și să îl depozitați compact.

Mesele pliabile și pliabile sunt, de asemenea, transformatoare.

Aveți nevoie de un transformator de birou?? Dacă aveți spațiu în bucătărie sau în cameră, o masă complet echipată, netransformabilă, este dimensiunea potrivită. Folosiți o masă pliabilă doar atunci când aveți un spațiu limitat. În cazul versiunilor pliabile, am fi preferat o masă cu ( sau cu blaturi de masă rotative orizontal ) deoarece acestea necesită un efort foarte mic pentru a remodela masa.

Aveți nevoie de o masă de transformare?? În cazul în care există spațiu în bucătărie sau în cameră, cel mai bine este să aveți o masă complet echipată, netransformabilă, de dimensiunea necesară. Mesele de luat masa pliabile sunt folosite numai dacă nu există spațiu suficient. În cazul modelului convertibil am fi preferat o masă cu ( sau cu blaturi de masă pivotante pe orizontală ) deoarece acestea necesită un efort minim pentru a remodela masa.

Ascundeți

Transformări de tabele: tipuri

un tabel cu inserții. Blaturile de lucru cu aceste modele sunt realizate din "scânduri" suplimentare: acestea sunt de obicei depozitate sub masă sau separat de masă – în magazie, de exemplu.

Citește mai mult  Scaunele cu colivie de Lammhults

Modelele glisante sunt cele mai comune. Blatul se desprinde cu ajutorul unor balustrade integrate în designul mesei atunci când aceasta este transformată. "Inserțiile" sunt așezate pe ele, ca la alergători. Blaturile de lucru opționale pot fi plasate în centru ( o așa-numită "extensie centrală" ) sau de-a lungul marginii modelului ( altfel- «inserții laterale" /Aripile laterale ). Se face o distincție între versiunile cu inserție simplă, dublă și multiplă.

Blaturile de lucru suplimentare pot fi plasate în centru ( sub blat ).

Masă dublă pliabilă. Acesta este unul dintre capetele de carte. Cele două părți ale blatului de lucru sunt articulate între ele; transformarea se face prin rabatarea blatului ( astfel se dublează spațiul disponibil ). Blatul mesei este, de obicei, rotit la 90º față de suport pentru o mai bună stabilitate și deplasat spre centrul structurii.

În imagine: Masa B 109 Thonet de la stația Bla.

O masă cu aripi. Termenul este adesea folosit pentru a se referi la blaturi de masă cu balamale. Atunci când sunt pliate, acestea atârnă liber pe balamalele de pe picioare. Alte denumiri pentru acest model sunt O masă cu piedestal sau o masă consolă .

Cu toate acestea, aripile pot fi considerate ca orice blat suplimentar care se adaugă la marginea modelului: unul se scoate din cadrul inferior ( blatul de bază, cu un "clic" caracteristic, se scufundă în spațiul eliberat ) celălalt, cu un blat lateral, este o aripă cu balamale în partea de jos și la același nivel cu blatul de lucru.

Se face o distincție între aripi reale și aripi decorative. În primul caz, "extra" un top oferă unul sau două locuri. În cel de-al doilea Singurul lucru pe care îl fac este să schimbe geometria mesei din pătrată în rotundă sau să ia forma unei flori, de exemplu. Aripile decorative sunt preferate în special de producătorii de mese de joc. Aici, o parte suplimentară servește drept loc pentru un pahar de vin sau un pachet de cărți.

Citește mai mult  Ce trebuie să știți despre repararea mobilierului gonflabil?

Aripile care se întorc din cadrul inferior este unul dintre cele mai comune tipuri de transformări de masă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: