9 întrebări populare despre canapelele gonflabile

Canapele gonflabile sunt de obicei considerate ca o măsură temporară, dar achiziționarea lor ridică încă multe întrebări.

? Cum de a alege o canapea gonflabilă: o pliere sau un transformator?

Depinde de sarcina în cauză. Dacă aveți nevoie de un scaun tapițat doar pentru a vă odihni în timp ce citiți o carte sau vă uitați la un film, o canapea extensibilă va fi suficientă. Dacă este posibil să aveți nevoie de un spațiu de dormit suplimentar Dacă doriți o canapea convertibilă, alegeți ( canapea extensibilă gonflabilă ). Pe o canapea obișnuită pentru a dormi nu este posibil.

? Poți să dormi tot timpul pe o canapea gonflabilă??

O măsură temporară. Producătorii nu specifică cât timp sau cât de des trebuie folosit mobilierul de dormit gonflabil. Diviziunile interioare speciale conferă patului rigiditatea necesară și susțin corpul celui care doarme. Deci, este destul de confortabil să dormi pe o canapea extensibilă. Dacă se va folosi ca pat permanent? Ghidat de propriile sentimente. Dar un pat obișnuit va fi totuși mai bun pentru spatele dumneavoastră. Și un gonflabil.. ca măsură temporară

? Pot folosi canapeaua gonflabilă în aer liber??

În apartament sau la domiciliu. Mobilierul gonflabil este proiectat pentru utilizare în interior și exterior. Dar trebuie manevrat cu grijă: evitați diferențele bruște de temperatură ( acest lucru face ca materialul să devină fragil și canapeaua gonflabilă se va sparge ) și așezați-o doar pe o suprafață plană, fără obiecte ascuțite.. Pietricele, crengi sau cioburi de sticlă. Aceste modele nu se tem de soare și de ploaie.

Citește mai mult  Se odihnesc ca zeii

? Ar trebui să cumpărați o canapea gonflabilă dacă aveți animale de companie??

Protecția ghearelor. Pisicile și câinii pot deteriora foarte ușor carcasa de vinil a unei canapele "cu aer" mobilier. Dar chiar și cu animale de companie, puteți cumpăra o canapea gonflabilă. Pentru a o proteja de gheare și dinți ascuțiți, coaseți o husă de protecție din țesătură groasă.

? Materialul folosit pentru fabricarea canapelelor gonflabile este inofensiv??

Practic și sigur. Mobilier gonflabil este fabricat din PVC. Materialul este sigur pentru sănătatea umană și poate fi folosit chiar și pentru mobilierul pentru copii. De exemplu, canapelele gonflabile Intex au un certificat de calitate ROSTEST, care confirmă siguranța acestora.

? O canapea poate fi umflată cu un aspirator sau cu o pompă de mașină ?

O pompă specială este mai bună. Desigur, nimeni nu interzice să experimenteze, dar nu există nici o garanție că totul va fi de succes. Este posibil ca presiunea din pompa auto, aspiratorul sau uscătorul de păr să nu corespundă presiunii maxime admise pentru o canapea gonflabilă. Aceasta poate provoca spargerea și ruperea pereților mobilierului. Deci, dacă nu aveți o pompă, ar fi bine să cumpărați una specială.

? Cât timp va dura o canapea gonflabilă??

Totul este individual. Durata de viață a mobilierului depinde în primul rând de condițiile de utilizare. Producătorul susține că canapelele gonflabile pot dura între 2 și 3 ani. Pentru proprietarii atenți, poate dura chiar și 5-6 ani. Dar perioada de garanție este mult mai scurtă De la câteva săptămâni la șase luni. Verificați întotdeauna înainte de a cumpăra.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: