Alki vopsește scaunele în turcoaz

Noutăți pentru Maison&Objet 2014. Alki a prezentat o colecție de scaune și mese Heldu.

Colecția Heldu se bazează pe tehnica tradițională de conectare a elementelor individuale din lemn în producția de mobilier. Ca urmare, partea superioară a bazei scaunului rămâne vizibilă și devine parte a scaunului, integrându-se ușor în.

Pentru a sublinia intersecția de detalii, patru noi culori de lemn au fost lansate special pentru colecția Heldu pentru sezonul 2014- Mustard ( Moutarde ), Marsh ( Mousse ), Turquoise ( Turquoise ) și Coral ( Corail ). De asemenea, pentru colecția Heldu s-a putut alege între patru culori tradiționale de stejar De la stejar natural palid la stejar carbon aproape negru.

Aflați adresa showroom-ului WonderWalls.

Citește mai mult  Mobila ca artă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Elena

    De ce s-a decis Alki să vopsească scaunele în turcoaz? Există vreo motivație specială în spatele acestei alegeri de culoare sau este doar o preferință personală? Cum alegerea acestei culori afectează aspectul general al scaunelor și cum se potrivește într-un anumit decor sau spațiu? Este turcoazul o culoare populară în industria mobilierului sau este o opțiune mai neobișnuită?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: