Avantajele și dezavantajele mobilierului gonflabil: ce trebuie să știți?

Mobilierul gonflabil este achiziționat în scopuri specifice: ca o opțiune de oaspeți, cabană sau camping, are multe avantaje. Dacă aveți de gând să o treceți ca moștenire, sau să o echipați cu cotețul ei, este mai bine să nu faceți asta.

De asemenea, vă puteți duce prietenii la cabană cu patul cu trenul, atunci când este gonflabil și ambalat într-o geantă elegantă.

În fotografie: Geantă de depozitare și transport pentru pat gonflabil cu pat simplu 69710 de Intex.

Avantaje

  • «Mobilier în buzunar — ușor și mobil. Supapele moderne și pompele electrice vă permit să umflați și să dezumflați acest mobilier în câteva minute. Atunci când este pliat, orice element fie că este vorba de o canapea gonflabilă sau de un pat dublu.. Are dimensiuni foarte compacte și, de regulă, nu cântărește mai mult de 10 kg. .. poți veni la un picnic cu canapeaua ta, și să vizitezi – Cu o zonă de dormit proprie.
  • Confort neașteptat. Datorită tehnologiei ortopedice utilizate în multe modele de paturi și saltele gonflabile, acestea au destul de mulți fani. Feedback-ul privind mobilierul indică faptul că mulți oameni preferă să doarmă pe paturi gonflabile, considerându-le mai confortabile decât cele tradiționale.

Această saltea de pat, realizată din vinil laminat foarte rezistent, dar foarte ușor, asigură un somn confortabil pe orice suprafață, în orice condiții de camping. Noua construcție patentată de tip I-Beam și Pillar Construction conferă saltelelor rezistență și elasticitate.

Citește mai mult  Noutăți futuriste de Walter Knoll

  • Ușor de curățat. Fabric PVC, inclusiv catifea flocată, ușor de curățat de murdărie și pete cu o soluție obișnuită de săpun.

În imagine: Intex Flock Coating pe salteaua gonflabilă Intex 68755 din două piese.

  • Reparabile. Urmând instrucțiunile și achiziționând kituri de reparații, mobilierul gonflabil poate fi reparat rapid cu propriile mâini.
  • Igienic. Mobilier gonflabil complet impermeabil, t.. nu absoarbe scurgerile de apă sau de transpirație.
  • Ieftin. În comparație cu mobilierul tradițional cu cadru tradițional de mobilier gonflabil costă într-adevăr de câteva ori mai ieftin. Cea mai scumpă canapea extensibilă gonflabilă va costa nu mai mult de cinci mii de Leu, cel mai scump pat gonflabil cu un efect de memorie nu mai mult de șase.

Stratul superior al acestui pat dublu cu pompă încorporată formează un pat ortopedic cu efect de spumă cu memorie. Instalarea unui astfel de pat nu durează mai mult de 4 minute.

Dezavantaje

  • Relativ de scurtă durată. Acesta este un dezavantaj al canapelelor gonflabile-transformatoare și paturi. Bineînțeles, nu cumperi mobilă ca aceasta de mult timp. Dar durata sa de viață relativ scurtă este justificată de prețul său scăzut. Dacă nu încălcați regulile elementare și reparați în timp util găurile, calitatea mobilierului gonflabil va servi cel puțin trei până la șase ani.
  • Compatibilitate proastă cu animalele de companie. Cei care s-au confruntat cu această problemă recomandă să coaseți capace de țesătură durabilă pe laturi ( pe laturi ) și să acoperiți partea superioară cu o pătură groasă.
  • Nu este potrivit pentru un stil de viață dur. Nu se recomandă să săriți pe mobilierul gonflabil și, în general, să efectuați mișcări corporale bruște. Dar este ideal pentru un somn odihnitor și relaxant.
Citește mai mult  20 canapele din SUA

Fotografii oferite de un dealer oficial
mărci Intex în Federația Românesc.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: