Avantajele și dezavantajele mobilierului modular

Mobilierul modular pentru camera de zi există încă din perioada sovietică: pe atunci, toată lumea dorea să cumpere așa-numita "unitate de perete importată". Cât de multă cerere există astăzi pentru acest tip de mobilier?? Directorul artistic al studioului "Victory of Design" spune.

Popularitatea mobilierului modular se datorează faptului că acesta poate fi combinat în mai multe moduri diferite: fie pentru a instala toate elementele lângă un perete, fie pentru a le împărți în secțiuni și a le pune acolo unde este nevoie. Aceasta permite transformarea interiorului. Cu toate acestea, în timp, eșantioane aproape identice de mobilier modular au apărut în 90% dintre apartamente și "s-au săturat de el".

Au trecut mai mult de douăzeci de ani, tehnologia și gândirea creativă au evoluat, iar acum piața de mobilier oferă o varietate imensă de mobilier modular.. De la grupuri tapițate la dulapuri. Deși funcția acestui mobilier este încă aceeași: depozitare și odihnă confortabilă.

Avantaje

Mobilierul modular tapițat este acum adesea echipat cu cu elemente de fixare cu eliberare rapidă, care poate schimba forma unei canapele sau a unui fotoliu într-un minut.

Mobilierul de dulap își păstrează avantajul principal: ușurința de utilizare, asociată cu Cu module separate. Dulapurile și sertarele pot fi combinate atât în lungime, cât și în înălțime, conectate, schimbate – și așa mai departe îți oferă șansa de a fi imaginativ și de a te simți ca un designer.

Mobilierul modular este, de asemenea, avantajos pentru producători, deoarece permite realizarea unei producții cât mai mari fără a risipi bani.

Citește mai mult  Tendință: mobilier în stil valiză

Există o teorie conform căreia mobilierul modular de living a venit din bucătărie. Acolo, acest principiu a fost determinat de economia strictă de spațiu și de necesitatea unei funcționalități maxime.

Dezavantaje

Principalul dezavantaj al acestui tip de mobilier este module de dimensiuni limitate. Dacă cumpărați o versiune gata făcută, în loc să o comandați în mărimea dumneavoastră, trebuie să fiți pregătit pentru acest lucru. Mobilier modular Este o gamă de prețuri intermediare între dulapurile gata făcute și mobilierul pe comandă.

Un alt lucru bun despre mobilierul modular este că poate fi mutat rapid și ușor în bucătărie Dimensiunile modulelor De obicei divizibil cu 5 sau 10 cm. Uneori, acest lucru complică sarcina de a alege, mai ales în condiții de spațiu limitat. În acest caz, este mai bine să acordați preferință mobilierului la comandă, care va economisi spațiu.

În general, mobilierul modular este potrivit pentru persoanele care doresc mai mult decât un dulap sau o canapea, dar care nu sunt pregătite pentru poziții personalizate.

Alegeți mobilierul modular

Sistem modular Modus-4 din colecția Modus de la Presotto Sistem modular Line Schrank 29 din colecția Line Schrank de Piure Brio living sistem modular 01 din colecția Brio de Giulia Novars
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: