Bucătăria plutitoare Leicht

Târgul i Saloni 2012 de la Milano a fost încă o premieră în materie de amenajări interioare: marca germană Leicht a venit cu o nouă soluție de design pentru zona de bucătărie.

Leicht, renumitul producător de mobilier de bucătărie, recomandă combinarea îndrăzneață a pieselor din colecții diferite pentru a crea o compoziție optimă. Mostrele din showroom-ul brandului sunt, de asemenea, un exemplu.. deci, la standul fabricii de la Eurocucina ( "bucătărie" O divizie a companiei milaneze i Saloni ) a prezentat o nouă gamă de mobilier, alcătuită din două programe: Classic-FS și TOPOS.

Modelul Classic-FS / TOPOS efectul mobilierului care plutește în aer. Și dacă piedestalurile și dulapurile suspendate.. Un element foarte comun în colecțiile de stil contemporan, insula de bucătărie pe picioare înguste și subțiri "runner" Classic-FS / TOPOS arată destul de neașteptat, deoarece, de obicei, astfel de modele au o bază solidă. Același scop pentru a crea o impresie de lejeritate, aerisire și deschidere Finisaje de culoarea zahărului și forme alungite. Încă o atingere Șine de perete luminate, care oferă o senzație reală de "imponderabilitate", și iluminat în rafturile de nișă deschise.

Noua gamă de bucătării de la Leicht este oferită în culori neutre. Unele elemente sunt disponibile în culoarea "Copper Oak" ( TOPOS ) altele într-un finisaj de culoarea zahărului ( Classic-FS ). Blatul de lucru cu lavoar integrat fără sudură este disponibil în ceramică rezistentă, cu o suprafață perlată și o gamă de nouă culori diferite.

Vezi mai multe de la Leicht.
Citește mai mult  Personalizați-vă canapeaua
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: