Carnavalul din Milano

Casa de modă Moschino a făcut echipă cu Altreforme într-o grabă creativă. Împreună au dezvoltat o colecție amuzantă de mobilier și accesorii inspirate de Commedia dell'arte italiană.

Standul Altreforme de la Salone del Mobile 2012 a atras atenția multor vizitatori. Noua colecție arlecchino ( și a fost, de asemenea, în centrul interesului. – «Harlequin" ) și spațiul expozițional în sine, încadrat într-un cadru teatral Perdea.
Colecția de mobilier și accesorii arlecchino a fost dezvoltată în colaborare cu casa de modă Moschino, pentru care aceasta nu este prima experiență în designul interior ( de exemplu, Philippe Starck a proiectat recent o linie de fotolii pentru Moschino by Kartell ) dar poate prima atât de globală.

Carnaval colecția prezintă măsuțe de cafea care seamănă cu gulere plisate și umflate ecrane, dulapuri și sertare decorate cu ( sau alternativ alb-negru ) diamante colorate, un scaun cu spătar și mască, O oglindă sub forma unei mănuși de magician și mai multe cutii colorate decorate cu imprimeuri Moschino.
O serie ironică care, potrivit creatorilor săi, combină eclectismul și eleganța, tehnologia inovatoare și emoțiile vii. Materialul de bază al mobilierului este aluminiul.

Citește mai mult  Avantajele și dezavantajele mobilierului gonflabil: ce trebuie să știți?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: