Cum de a alege un scaun de bar?

Cumpărați scaune de bar pur și simplu. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să întocmiți un program. Iată un scurt ghid pas cu pas pentru a accelera procesul și a evita risipa inutilă.

Scaune de bar și un mic blat de masă montat pe perete – o mană cerească pentru spațiile mici.

Cumpărați mai întâi un scaun de bar. Înainte de a cumpăra scaune de bar pentru casa ta, gândește-te la bar. Coatele trebuie să fie întotdeauna așezate pe blatul de lucru – altfel nu veți putea sta confortabil.

O tejghea de bar acasă nu seamănă întotdeauna cu cea dintr-un bar sau cafenea. O masă de sufragerie normală poate, de asemenea, să preia rolul, dar la o înălțime mai mare.

Scaunele de bar sunt adesea frumoase, dar nu întotdeauna confortabilă. Deci, atunci când cumpărați, asigurați-vă că încercați să vă așezați pe scaun și evaluați stabilitatea și confortul acestuia.Dacă aveți adesea oaspeți în casă, este bine să vă procurați scaune cu înălțime reglabilă – astfel încât persoane de diferite dimensiuni și staturi să poată sta confortabil…

Scaunele de bar sunt adesea frumoase, dar nu întotdeauna confortabilă. Deci, atunci când cumpărați unul, ar trebui să încercați cu siguranță să vă așezați pe scaun pentru a-i evalua stabilitatea și confortul.Dacă aveți deseori musafiri, o canapea cu înălțime reglabilă este ideală pentru persoane de diferite dimensiuni.

Ascundeți

Înălțimea montanților variază între 100 și 130 cm. Nici scaunele de bar nu au un singur "standard" înălțime. De aceea, ar trebui să cumpărați mai întâi un scaun de bar. ( Alte opțiuni- o masă cu picioare înalte, un bar cu un raft rabatabil pentru gustări. Măsurați înălțimea scaunului de bar și apoi alegeți-l pe cel potrivit. Sau puteți citi cum să alegeți un scaun de bar reglabil în înălțime Aceste modele se vor potrivi practic oricărui bar.

Citește mai mult  Alegeți un pat gonflabil

Decideți-vă asupra unui stil. Zona de bar este adesea la marginea camerelor, separând bucătăria de zona de living sau de luat masa. Nu trebuie să iasă în evidență din stilistica generală. Așadar, este puțin probabil ca versiunea high-tech să se potrivească într-un interior clasic și invers. Amintiți-vă că scaunele de bar tradiționale rareori au mecanisme de rotire, de întoarcere automată și de reglare a înălțimii scaunului. Designul scaunelor de bar moderne este mai divers.

Alegeți-vă materialele. Scaunele cu scaune din plastic sunt ieftine, au o formă inteligentă și sunt "prietenoase cu vitaminele" în culori. Cu toate acestea, materialul sintetic își pierde în timp aspectul spectaculos și se zgârie. Scaunele metalice necesită o pernă detașabilă Este frig să stai pe ele. Ca o "umplutură" Disponibil cu umplutură din spumă turnată sau gel. Învelișul sau tapițeria este confecționat din material textil, piele naturală sau imitație de piele.

Cele mai multe scaune de bar sunt proiectate într-un stil modern. Dar puteți selecta, de asemenea, un model pentru interioarele clasice.

Materialul folosit pentru cadrul scaunului de bar trebuie privit cu mare atenție. Modelele cu o bază metalică sunt mai durabile, dar adesea mai grele decât cele din lemn și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru mutări frecvente. În plus, produsele cu cadru din oțel inoxidabil sau cadru din fier forjat nu se vor potrivi în orice interior. Scaunele de bar pliabile cu o bază metalică sunt foarte confortabile Acestea pot fi depozitate compact în cămară și pot fi scoase doar atunci când este nevoie.

Este puțin probabil ca scaunele de bar din plastic să dureze la fel de mult ca cele din lemn sau metal.

Citește mai mult  5 întrebări pentru alegerea unui pat

Găsiți producătorul. Scaunele de bar pentru casă pot fi găsite într-o serie de fabrici cu specializare diferită. Mai întâi de toate, aceștia sunt producătorii de seturi de bucătărie. Această opțiune este de obicei aleasă în cazul în care bara cu scaune este planificată pentru a fi instalată în bucătărie este garantat să se potrivească în interior. Scaunele de bar sunt, de asemenea, disponibile ca fiind "normale" fabrici de mobilă – Alături de articole pentru casă sau spații publice. Acest model este ales pentru sufragerie ( camera de zi ) sau la îmbinarea dintre bucătărie și camera de zi.

Mesele și scaunele de bar sunt mai des folosite în bucătării decât în sălile de mese. Și este de înțeles, sunt perfecte pentru o cafea rapidă în loc să privești cum se schimbă mâncarea la prânz…

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: