Mobilier matlasat de B & B Italia

Deși B & B Italia produce diferite tipuri de mobilier pentru casă, este specializată în principal în mobilier tapițat. Nu este surprinzător faptul că printre noutățile din acest an se numără multe fotolii și canapele, cum ar fi modelele proiectate de Patricia Urquiola.

Neobosita spaniolă Patricia Urquiola ( Patricia Urquiola ) a creat două colecții de mobilier tapițat pentru B& B Italia. A fost lansat la Salone del Mobile 2011 din Milano ( sloganul mărcii la expoziție a fost "Vă rugăm să luați loc", deoarece nu a fost ales întâmplător.. «Vă rog să luați loc ).

Fotoliile Husk atrag atenția cu tapițeria lor foarte distinctivă, decorată cu o matlasare adâncă ( modelul formează "blocuri" pătrate ). Aceeași imitație de cusătură poate fi observată și pe spatele carcasei din plastic scaune și spătare. Perna scaunului și a spătarului sunt disponibile în mai multe dimensiuni diferite ( inclusiv o versiune cu tetieră și "urechi", care formează elementele superioare ale "pătratelor" ). Fotoliul poate fi completat cu un puf de însoțire.

Și noua canapea modulară Tufty-Too face un set complet de living. Ca toate modelele de acest tip, noutatea vă permite să formați o canapea dreaptă sau de colț în configurația dorită și să utilizați elementele ca canapele și pufuri. Tapițeria detașabilă este matlasată, ceea ce o face similară cu colecția Husk ( în plus, puteți alege exact același material textil ).

Luați în considerare toate elementele din B& B Italia.
Citește mai mult  Lumini de neon geometrice
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: