Domiciliu – minimalism de birou

Noutate de la compania Kristalia la viitorul salon de mobilă de la Milano – "solid" fără colțuri ascuțite.

Companie italiană Kristalia va prezenta noul scaun Joko la târgul Salone Internazionale del Mobile, care se va desfășura între 14 și 19 aprilie la Milano. O noutate în stil modern a fost concepută de echipa de design Bartoli Design, O colaborare de lungă durată cu Kristalia.

Scaunul Joko nu are unghiuri ascuțite: toate marginile sunt rotunjite, iar elementele se îmbină perfect unele cu altele. Un astfel de efect este creat datorită faptului că rama metalică a scaunului este complet acoperită cu un strat de spumă poliuretanică. Și ascunsă sub tapițerie poate fi din material textil, piele sau piele ecologică.

Citește mai mult  Descoperiri cu DESIGN ACT
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: