Dyrlund se așează la masa de conferințe

Noua colecție Starline de mobilier de birou de la marca daneză Dyrlund.

Birouri și rafturi, dulapuri și sertare din noua gamă Starline. Nava amiral a colecției- Masa de conferință în formă de T. Toate piesele sunt în stilul tradițional danez de mobilier de birou. Funcționalitate și atenție la detalii nimic în plus.

Dyrlund folosește materiale naturale: lemn pentru dulapuri, piele și textile pentru tapițeria scaunelor. Piesele Starline sunt placate cu furnir din lemn de fag și tratate manual cu uleiuri naturale. Alte finisaje din gama mărcii sunt disponibile la cerere, cum ar fi popularul furnir de lemn de trandafir.

Mobilier de birou- Marca daneză, fondată în 1960, a mers chiar mai departe. Combinația dintre tradiția artizanală și tehnologia modernă a câștigat mulți admiratori pentru Dyrlund. O puteți vedea în birourile președinților și șefilor de stat.

Citește mai mult  Christopher Guy's Paris în avanpremieră la Paris
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: