Ecuația liniară

Una este să creezi fără a fi limitat de imaginație. Un alt aspect este acela de a avea o sarcină clară și o gamă limitată de materiale. Aceasta a fost ideea designerului Gabriele Pezzini pentru târgul Salone del Mobile 2010, când a creat un nou scaun și o nouă masă pentru Lapalma.

Când compania Lapalma Oferită unui designer celebru Gabriele Pezzini ( Gabriele Pezzini ) pentru a proiecta un scaun pentru o nouă colecție, ea a stabilit imediat provocarea- Pentru a crea un model în care tuburile metalice cu secțiune pătrată și placajul îndoit se potrivesc armonios. Alegerea materialelor nu este o coincidență: Lapalma este renumită pentru mobilierul său concis cu ramă metalică. Scaunele scaunelor sunt cel mai adesea din placaj și doar rareori sunt tapițate.

Potrivit lui Gabriele Pezzini, "proiectarea unui cadru, a unui scaun și a unui spătar pentru a crea o compoziție tridimensională nu a fost ușoară: designerul a trebuit să găsească echilibrul potrivit între cele două materiale pentru a oferi un scaun care să fie nu doar frumos, ci și confortabil. Exact așa a apărut noul model Linea la Salone del Mobile – 2010. Numele Linea poate fi tradus din italiană prin "linie", «contur". Principalul avantaj al scaunului luminozitate vizuală. Acest lucru este realizat datorită subțimii pieselor și a colțurilor ușor rotunjite.

Dacă se dorește, scaunul Linea poate fi completat cu o nouă masă din aceeași serie. Masa Linea este foarte originală: un blat rotund cu un suport cu trei brațe din tuburi metalice îndoite.

VEZI ȘI
Produse noi la expoziția Salone Internazionale del Mobile – 2010
Citește mai mult  Ce trebuie să știți despre repararea mobilierului gonflabil?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: