Ediția Gold

În cadrul unei expoziții din Valencia, Spania, marca Moblesa a prezentat o serie limitată de mobilier pentru living și sufragerie, numită Gold.

Compania spaniolă Moblesa a lansat noua sa colecție de mobilier Gold ( o nouă gamă de canapele modulare. – «aur" ). Seria include piese care vă permit să vă mobilați complet camera de zi și sufrageria: canapele cu două și trei locuri, fotolii, mese de cafea, mese de sufragerie, scaune, dulapuri, dulapuri, noptiere și console.

Materialul de bază este lemnul masiv. Produsele sunt placate cu furnir din lemn prețios și sculptate manual. Atingerea finală este reprezentată de designul exclusiv Gold finisaj cu frunze de aur și argint. Gold este o ediție limitată, fiecare dintre ele purtând un număr individual. Prezentat pentru prima dată la Feria Habitat Valencia din Valencia ( 28 septembrie – 2 octombrie 2010. ) împreună cu alte colecții de la fabrica Moblesa.

Citește mai mult  Scaunul Vitra pentru parapantă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Irina

    Care este diferența dintre ediția Gold și edițiile obișnuite? Ce conține ediția Gold și de ce ar trebui să o preferăm în locul celorlalte?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: